Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

 

Ovo će Vam se jako svidjeti! Ovo nije samo još jedna "Kupi i osvoji" promocija, ovo je nevjerojatna prilika saznati sve o Intelovim proizvodima, zabaviti se, upoznati ASBIS-ov  prodajni tim i .... ZARADITI!!!

DA, DA, DA  -  ASBIS poklanja 400 000 Intel® Technology Provider bodova svojim partnerima

Izaberite svoj način, potvrdite svoje sudjelovanje u promociji prihvaćanjem navedenih uvjeta i pravila te krenite sa skupljanjem bodova!

>> Registrirajte Vaša dostignuća

 

Intel® Xeon™ Scalable Processors

8th and 9th Generation Intel® Core™ Processors

   

 Saznajte više...

 

 

Sudjelovanje na seminaru donosi 2000 bodova

 

 

Registracija na Intel® Technology Provider program  500 bodova

 

 

Vaša dostignuća/ CPU oglašavanje donosi 2000 bodova

   

 Saznajte Više...

 

Trening 500 bodova

 

Registracija na Intel® Technology Provider program 500 bodova

 

CPU oglašava 2000 points

 

#ILoveIntelCPU 5000

 

Pravne Obavjesti:

  • Morate biti aktivan Gold ili Platinum član Intel Technology Provider programu. Da biste zaradili bodove morate biti registrirani član.

  • Za dodatne informacije, molimo pročitajte "Uvjete i Pravila" u Intel® Technology Provider programu na www.intel.com/reseller.

  • Ova promocija je organizirana od strane "ASBIS Enterprises PLC, registrirana prema zakonodavstvu Republike Cipar, registarski broj HE 75069, registracijska adresa: Diamond Court, 43 ulica Kolonakiou, Agios Athanasios, 4103 Limassol, Cipar, telefon: +357-25-857-000, web stranica: www.asbis.com (u nastavku ASBIS). Intel ne snosi nikakvu odgovornost za ovu promociju i ne snosi nikakvu štetu ako je ista nastala iz ove promocije.

  •  Zamjena ili prebacivanje nagrada nije dozvoljeno, također, nagrade se ne mogu isplatiti/otkupiti za gotovinu.

  • Svi članovi Intel Technology Provider Program (“ITPs”) imaju pravo na sudjelovanje u navedenim aktivnostima i dobivaju jednak broj bodova koji je ponuđen za svaku aktivnost.

  • Slanjem materijala koji se odnosi na Extraordinary Promociju! ASBISu putem E-mail ili registracijom bilo kakvih detalja vezanih za navedenu promociju na web stranicama, klijent potvrđuje svoje sudjelovanje u promociji, te su njegovi pravni zastupnici upoznati i slažu se s uvjetima i pravilima, te ASBIS ima dozvolu za obradu dostavljenih materijala, uključujući i osobne podatke, koristiti ih u društvene medije i na web stranici isključivo u marketinške svrhe.

  • Korisnik je odgovoran za poštivanje bilo kojeg primjenjivog poreznog zakona ili propisa prilikom primanja bodova.