Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 19, 2019
Seagate pruža pouzdana rješenja za pohranu podataka za sve vrste nadzora, od ...
Ožujak 06, 2019
Seagate ostaje predan pružanju cjelokupnog Exos™ portfelja koji može odgovoriti ...
Veljača 08, 2019
ASBIS ponovo vraća TOSHIBA prijenosnike na Hrvatsko tržište.
Veljača 05, 2019
CloudFest 2019 je najznačajnije godišnje događanje namijenjeno cloud i global ...
Siječanj 16, 2019
PRESS RELEASE - 16 Siječnja 2019, Limassol, Cyprus
Prosinac 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg skladišnog centra s Infortrend GSa 5000
Studeni 19, 2018
Enterprise-class sustav za pohranu podataka prepoznatljiv za potpunu viziju i ...
Studeni 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gaming doživljaj u 1080p s najsuvremenijom ...
AMD je dodao Yahoo Japan rastućoj listi ISP-ova koji se oslanjaju na performanse i skalabilnost AMD EPYC procesora

Travanj 05, 2018

AMD je dodao Yahoo Japan rastućoj listi ISP-ova koji se oslanjaju na performanse i skalabilnost AMD EPYC procesora

YAHOO U JAPANU PRVI ISP KOJI KORISTI AMD EPYC PROCESORE

Izvanredne memorijske mogućnosti, pristup ogromnom broju virtualnih mašina i izvrsne mogućnosti hipervizora, pomažu da Yahoo Japan kreira akceleratorne usluge unutar podatkovnih centar

Santa Clara, Kalifornija. — 03. 04. 2018 —AMD (NASDAQ: AMD) je objavio da će Yahoo Japan Co. biti prvi ISP u Japanu koji će uvrstiti EPYC procesore serije 7000 u svoju datacentar infrastrukturu. Gigantski Internet pretraživač se odlučio za EPYC 7551P procesore i tako se pridružio dugačkoj listi globalnih  kompanija koji evaluiraju i implementiraju AMD serverska rješenja u svoju korporativnu datacentar infrastrukturu.

AMD EPYC 7551P procesori pokreću nedavno lansirane DELL EMC PowerEdge R6415 servere, za koje se i Yahoo Japan odlučio. Kombinacija AMD EPYC 7551 procesora i PowerEdge R6415 servera, omogućavaju da Yahoo Japan kreira izuzetno skalabilnu, single-socket serversku infrastrukturu. Zahvaljujući novim EPYC procesorima, Yahoo Japan ima pristup beskompromisnom single-socket procesorskom rješenju koje je idealno za virtualizirana rješenja bez kompromisa koja isporučuju idealan balans broja jezgara, memorijskog i I/O protoka.

„EPYC 7000 serija procesora, iznova dokazuje koliko je inovativna i fleksibilna naša procesorska arhitektura. Znali smo da su naša single-socket i dual-socket rješenja spremna za tektonske promjene u sferi datacentara, što implementacija u okviru Yahoo Japan rješenja i dokazuje. Japan ima ključnu ulogu u evoluciji tržišta datacentara, kao i svih pridruženih industrija koje se oslanjaju na njihov kapacitet“, istaknuo je Scot Aylor, AMD-ov korporativni potpredsjednik i generalni manager poslovnih rješenja.

Nobuhiro Takasava, potpredsjednik Yahoo Japan je istaknuo: „Yahoo Japan je vrlo probirljiv kada je riječ o evaluaciji sistema koji ispunjavaju naše rigorozne standarde performansi i optimizacija za datacentre. AMD EPYC je bio u stanju da ispuni te zahtjeve, istovremeno spuštajući cijenu korištenja zahvaljujući single-socket platformi. Ovaj prvi susret s AMD EPYC procesorima je početak vrlo značajnog partnerskog odnosa između naših kompanija. Yahoo Japan je vrlo uzbuđen po pitanju AMD-ove procesorske budućnosti i posvećenosti koje AMD ima u vezi s planovima za serversko tržište.“

Dodatni resursi

Saznajte više o AMD EPYC procesorima

Pratite nas na Twitteru@AMDServer

Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Instagramu

Više o AMD-u

Više od 48 godina, AMD pokreće inovacije u sferi visoko-performansnog računarstva, grafičkih i vizualizacijskih tehnologija – gradivnih komponenti data centara, gejminga i tzv. uranjajućih platformi. Stotine milijuna korisnika, vodeće „Fortune 500“ kompanije i vrhunske naučno-istraživačke institucije širom svijeta, oslanjaju se na AMD tehnologije iz dana u dan, kako bi unaprijedile svoj posao, život i zabavu. AMD-ovi zaposlenici širom planete su fokusirani na stvaranje fantastičnih proizvoda i pomicanje granica mogućeg. Za više informacija o tome kako AMD omogućava danas i inspirira sutra, posjetite AMD websajt, naš Blog, kao i Facebook, odnosno Twitter stranice.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.