Listopad 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računala za igre i ...
Listopad 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio dodavanjem nove Intel® Programmable ...
Rujan 18, 2018
Osnažite svoj sustav, prilagodite vaše svakodnevne zadatke.
Rujan 14, 2018
Infortrend GSa obitelj namijenjena je pružanju optimiziranih performansi SSD-a ...
Kolovoz 16, 2018
Intel predstavlja nove modele NUC Mini računala iz Intel NUC obitelji koji ...
Kolovoz 13, 2018
Dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reproducirajte. Sve to možete ...
Kolovoz 13, 2018
Intel dramatično mijenja tržište pohrane podataka i pokreće novo razdoblje u ...
Kolovoz 07, 2018
ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN za EMEA tržište: centralna i ...
Srpanj 19, 2018
Lipanj 22, 2018
Kompanija InforTrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) najavila je danas da je ...
AMD je dodao Yahoo Japan rastućoj listi ISP-ova koji se oslanjaju na performanse i skalabilnost AMD EPYC procesora

Travanj 05, 2018

YAHOO U JAPANU PRVI ISP KOJI KORISTI AMD EPYC PROCESORE

Izvanredne memorijske mogućnosti, pristup ogromnom broju virtualnih mašina i izvrsne mogućnosti hipervizora, pomažu da Yahoo Japan kreira akceleratorne usluge unutar podatkovnih centar

Santa Clara, Kalifornija. — 03. 04. 2018 —AMD (NASDAQ: AMD) je objavio da će Yahoo Japan Co. biti prvi ISP u Japanu koji će uvrstiti EPYC procesore serije 7000 u svoju datacentar infrastrukturu. Gigantski Internet pretraživač se odlučio za EPYC 7551P procesore i tako se pridružio dugačkoj listi globalnih  kompanija koji evaluiraju i implementiraju AMD serverska rješenja u svoju korporativnu datacentar infrastrukturu.

AMD EPYC 7551P procesori pokreću nedavno lansirane DELL EMC PowerEdge R6415 servere, za koje se i Yahoo Japan odlučio. Kombinacija AMD EPYC 7551 procesora i PowerEdge R6415 servera, omogućavaju da Yahoo Japan kreira izuzetno skalabilnu, single-socket serversku infrastrukturu. Zahvaljujući novim EPYC procesorima, Yahoo Japan ima pristup beskompromisnom single-socket procesorskom rješenju koje je idealno za virtualizirana rješenja bez kompromisa koja isporučuju idealan balans broja jezgara, memorijskog i I/O protoka.

„EPYC 7000 serija procesora, iznova dokazuje koliko je inovativna i fleksibilna naša procesorska arhitektura. Znali smo da su naša single-socket i dual-socket rješenja spremna za tektonske promjene u sferi datacentara, što implementacija u okviru Yahoo Japan rješenja i dokazuje. Japan ima ključnu ulogu u evoluciji tržišta datacentara, kao i svih pridruženih industrija koje se oslanjaju na njihov kapacitet“, istaknuo je Scot Aylor, AMD-ov korporativni potpredsjednik i generalni manager poslovnih rješenja.

Nobuhiro Takasava, potpredsjednik Yahoo Japan je istaknuo: „Yahoo Japan je vrlo probirljiv kada je riječ o evaluaciji sistema koji ispunjavaju naše rigorozne standarde performansi i optimizacija za datacentre. AMD EPYC je bio u stanju da ispuni te zahtjeve, istovremeno spuštajući cijenu korištenja zahvaljujući single-socket platformi. Ovaj prvi susret s AMD EPYC procesorima je početak vrlo značajnog partnerskog odnosa između naših kompanija. Yahoo Japan je vrlo uzbuđen po pitanju AMD-ove procesorske budućnosti i posvećenosti koje AMD ima u vezi s planovima za serversko tržište.“

Dodatni resursi

Saznajte više o AMD EPYC procesorima

Pratite nas na Twitteru@AMDServer

Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Instagramu

Više o AMD-u

Više od 48 godina, AMD pokreće inovacije u sferi visoko-performansnog računarstva, grafičkih i vizualizacijskih tehnologija – gradivnih komponenti data centara, gejminga i tzv. uranjajućih platformi. Stotine milijuna korisnika, vodeće „Fortune 500“ kompanije i vrhunske naučno-istraživačke institucije širom svijeta, oslanjaju se na AMD tehnologije iz dana u dan, kako bi unaprijedile svoj posao, život i zabavu. AMD-ovi zaposlenici širom planete su fokusirani na stvaranje fantastičnih proizvoda i pomicanje granica mogućeg. Za više informacija o tome kako AMD omogućava danas i inspirira sutra, posjetite AMD websajt, naš Blog, kao i Facebook, odnosno Twitter stranice.