Lipanj 14, 2019
Minsk, Bjelorusija - Prestigio i Clevetura LLC predstavili su prvu na svijetu ...
Lipanj 12, 2019
Radeon™ RX predstavlja seriju proizvoda temeljenu na novoj ekstremnoj gaming ...
Lipanj 04, 2019
COMPUTEX 2019: AMD predstavio novu generaciju visokoučinkovitih 7nm računalnih ...
Svibanj 30, 2019
Intel, partner u industriji koja pruža revolucionarne performanse, umjetnu ...
Svibanj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija jedno je od najinovativnijih noviteta na ...
Svibanj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd predstavlja rješenja za pohranu podataka tremeljenu na AI ...
Svibanj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integrira te dalje razvija visoke performanse računalne i ...
Travanj 18, 2019
Najnoviji Dell "Go Beyond:The Island" program je krenuo! Provjerite uvjete i ...
Travanj 18, 2019
Novi Dell katalog sadrži detaljne informacije o proizvodima i pruža vrlo ...
AMD je dodao Yahoo Japan rastućoj listi ISP-ova koji se oslanjaju na performanse i skalabilnost AMD EPYC procesora

Travanj 05, 2018

YAHOO U JAPANU PRVI ISP KOJI KORISTI AMD EPYC PROCESORE

Izvanredne memorijske mogućnosti, pristup ogromnom broju virtualnih mašina i izvrsne mogućnosti hipervizora, pomažu da Yahoo Japan kreira akceleratorne usluge unutar podatkovnih centar

Santa Clara, Kalifornija. — 03. 04. 2018 —AMD (NASDAQ: AMD) je objavio da će Yahoo Japan Co. biti prvi ISP u Japanu koji će uvrstiti EPYC procesore serije 7000 u svoju datacentar infrastrukturu. Gigantski Internet pretraživač se odlučio za EPYC 7551P procesore i tako se pridružio dugačkoj listi globalnih  kompanija koji evaluiraju i implementiraju AMD serverska rješenja u svoju korporativnu datacentar infrastrukturu.

AMD EPYC 7551P procesori pokreću nedavno lansirane DELL EMC PowerEdge R6415 servere, za koje se i Yahoo Japan odlučio. Kombinacija AMD EPYC 7551 procesora i PowerEdge R6415 servera, omogućavaju da Yahoo Japan kreira izuzetno skalabilnu, single-socket serversku infrastrukturu. Zahvaljujući novim EPYC procesorima, Yahoo Japan ima pristup beskompromisnom single-socket procesorskom rješenju koje je idealno za virtualizirana rješenja bez kompromisa koja isporučuju idealan balans broja jezgara, memorijskog i I/O protoka.

„EPYC 7000 serija procesora, iznova dokazuje koliko je inovativna i fleksibilna naša procesorska arhitektura. Znali smo da su naša single-socket i dual-socket rješenja spremna za tektonske promjene u sferi datacentara, što implementacija u okviru Yahoo Japan rješenja i dokazuje. Japan ima ključnu ulogu u evoluciji tržišta datacentara, kao i svih pridruženih industrija koje se oslanjaju na njihov kapacitet“, istaknuo je Scot Aylor, AMD-ov korporativni potpredsjednik i generalni manager poslovnih rješenja.

Nobuhiro Takasava, potpredsjednik Yahoo Japan je istaknuo: „Yahoo Japan je vrlo probirljiv kada je riječ o evaluaciji sistema koji ispunjavaju naše rigorozne standarde performansi i optimizacija za datacentre. AMD EPYC je bio u stanju da ispuni te zahtjeve, istovremeno spuštajući cijenu korištenja zahvaljujući single-socket platformi. Ovaj prvi susret s AMD EPYC procesorima je početak vrlo značajnog partnerskog odnosa između naših kompanija. Yahoo Japan je vrlo uzbuđen po pitanju AMD-ove procesorske budućnosti i posvećenosti koje AMD ima u vezi s planovima za serversko tržište.“

Dodatni resursi

Saznajte više o AMD EPYC procesorima

Pratite nas na Twitteru@AMDServer

Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Instagramu

Više o AMD-u

Više od 48 godina, AMD pokreće inovacije u sferi visoko-performansnog računarstva, grafičkih i vizualizacijskih tehnologija – gradivnih komponenti data centara, gejminga i tzv. uranjajućih platformi. Stotine milijuna korisnika, vodeće „Fortune 500“ kompanije i vrhunske naučno-istraživačke institucije širom svijeta, oslanjaju se na AMD tehnologije iz dana u dan, kako bi unaprijedile svoj posao, život i zabavu. AMD-ovi zaposlenici širom planete su fokusirani na stvaranje fantastičnih proizvoda i pomicanje granica mogućeg. Za više informacija o tome kako AMD omogućava danas i inspirira sutra, posjetite AMD websajt, naš Blog, kao i Facebook, odnosno Twitter stranice.