Travanj 19, 2018
AMD
Otkrijte 2 generacije AMD Ryzen procesor i doživite više performansi nego ...
Travanj 06, 2018
Revolucionarno rješenje, dizajnirano specifično za video produkciju.
Travanj 04, 2018
27.03.2018 INFINIDAT predstavio svoje najnovije proizvode: InfiniBox F6212, ...
Ožujak 29, 2018
Dell EMC katalog proizvoda za Q1 2018 period
Ožujak 22, 2018
10 činjenica o novom AMD Ryzen procesoru sa Radeon Vega grafikom
Ožujak 20, 2018
ASBIS je priznat kao 'Consumer Tech Distributer godine' diljem jugoistočne ...
Ožujak 14, 2018
Intel je objavio puštanje u prodaju Intel® Optane™ SSD 800P modela - najnovijeg ...
Ožujak 05, 2018
Akcija koja se ne propušta! Iskoristite ASBIS poklon kupon i ostvarite dodatni ...
AMD je dodao Yahoo Japan rastućoj listi ISP-ova koji se oslanjaju na performanse i skalabilnost AMD EPYC procesora

Travanj 05, 2018

YAHOO U JAPANU PRVI ISP KOJI KORISTI AMD EPYC PROCESORE

Izvanredne memorijske mogućnosti, pristup ogromnom broju virtualnih mašina i izvrsne mogućnosti hipervizora, pomažu da Yahoo Japan kreira akceleratorne usluge unutar podatkovnih centar

Santa Clara, Kalifornija. — 03. 04. 2018 —AMD (NASDAQ: AMD) je objavio da će Yahoo Japan Co. biti prvi ISP u Japanu koji će uvrstiti EPYC procesore serije 7000 u svoju datacentar infrastrukturu. Gigantski Internet pretraživač se odlučio za EPYC 7551P procesore i tako se pridružio dugačkoj listi globalnih  kompanija koji evaluiraju i implementiraju AMD serverska rješenja u svoju korporativnu datacentar infrastrukturu.

AMD EPYC 7551P procesori pokreću nedavno lansirane DELL EMC PowerEdge R6415 servere, za koje se i Yahoo Japan odlučio. Kombinacija AMD EPYC 7551 procesora i PowerEdge R6415 servera, omogućavaju da Yahoo Japan kreira izuzetno skalabilnu, single-socket serversku infrastrukturu. Zahvaljujući novim EPYC procesorima, Yahoo Japan ima pristup beskompromisnom single-socket procesorskom rješenju koje je idealno za virtualizirana rješenja bez kompromisa koja isporučuju idealan balans broja jezgara, memorijskog i I/O protoka.

„EPYC 7000 serija procesora, iznova dokazuje koliko je inovativna i fleksibilna naša procesorska arhitektura. Znali smo da su naša single-socket i dual-socket rješenja spremna za tektonske promjene u sferi datacentara, što implementacija u okviru Yahoo Japan rješenja i dokazuje. Japan ima ključnu ulogu u evoluciji tržišta datacentara, kao i svih pridruženih industrija koje se oslanjaju na njihov kapacitet“, istaknuo je Scot Aylor, AMD-ov korporativni potpredsjednik i generalni manager poslovnih rješenja.

Nobuhiro Takasava, potpredsjednik Yahoo Japan je istaknuo: „Yahoo Japan je vrlo probirljiv kada je riječ o evaluaciji sistema koji ispunjavaju naše rigorozne standarde performansi i optimizacija za datacentre. AMD EPYC je bio u stanju da ispuni te zahtjeve, istovremeno spuštajući cijenu korištenja zahvaljujući single-socket platformi. Ovaj prvi susret s AMD EPYC procesorima je početak vrlo značajnog partnerskog odnosa između naših kompanija. Yahoo Japan je vrlo uzbuđen po pitanju AMD-ove procesorske budućnosti i posvećenosti koje AMD ima u vezi s planovima za serversko tržište.“

Dodatni resursi

Saznajte više o AMD EPYC procesorima

Pratite nas na Twitteru@AMDServer

Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Instagramu

Više o AMD-u

Više od 48 godina, AMD pokreće inovacije u sferi visoko-performansnog računarstva, grafičkih i vizualizacijskih tehnologija – gradivnih komponenti data centara, gejminga i tzv. uranjajućih platformi. Stotine milijuna korisnika, vodeće „Fortune 500“ kompanije i vrhunske naučno-istraživačke institucije širom svijeta, oslanjaju se na AMD tehnologije iz dana u dan, kako bi unaprijedile svoj posao, život i zabavu. AMD-ovi zaposlenici širom planete su fokusirani na stvaranje fantastičnih proizvoda i pomicanje granica mogućeg. Za više informacija o tome kako AMD omogućava danas i inspirira sutra, posjetite AMD websajt, naš Blog, kao i Facebook, odnosno Twitter stranice.