Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - PC EKSPERT portal

Listopad 11, 2011

ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - PC EKSPERT portal

PC EKSPERT portal objavio je članak o ASBIS Showtime konferenciji. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Nekoliko dana nakon naše prve partnerske konferencije ASBIS Showtime održane u Poreču od 5.-7.listopada, ponosno objavljujemo dojmove sudionika. Kakvi su dojmovi, jesmo li ispunili njihova očekivanja te hoće li nam se pridružiti i dogodine pročitajte u daljnjem tekstu.

PC EKSPERT portal objavio je članak o ASBIS Showtime konferenciji. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

"Asbis je prošli tjedan za svoje Hrvatske partnere i novinare organizirao Showtime konferenciju koja se održala u porečkom hotelu Diamond. U dva su dana prisutni mogli saznati novosti u ponudi Microsofta, Intela, Della, Fujitsua, AOC-a, Kingstona, ASUS-a i Asbisovih Canyona i Prestigia. Nakon radnog dijela, drugi se dan oko 150 se sudionika uputilo na Motodrom Poreč gdje su svoju snagu i umijeće demonstrirali vožnjom kartinga i Cross-karta, te u paintballu, streličarstvu, gađanjem iz zračne puške itd.

Službeni je dio konferencije krenuo u srijedu 5.10-og, a nakon pozdravnog govora smo najprije saznali s kakvim prodajnim akcijama kreće Microsoft, te sve o načinima licenciranja njihovog softvera. Predstavnica BSA u Hrvatskoj je nakon toga objasnila zašto je dobro imati licencirani softver, te kakvi su rezultati BSA-ovih istraživanja, te akcija usmjerenih protiv onih koji koriste nelicencirani softver u svojem poslovanju. U zemljama regije (istočna Europa), dobro kotiramo, no na Europskoj razini smo ipak još daleko po pitanju smanjenja korištenja piratiziranog softvera. Nakon BSA izvješća se okupljenima obratio Tomislav Pasanec iz Intelovog ureda, koji je govorio o prednostima Intel proizvoda - procesora, matičnih ploča i SSD-a koji se svi nalaze u Asbisovoj ponudi. Govorio je i o nadolazećim Ultrabookovima, te o Ivy Bridge arhitekturi procesora najavljenoj za 2012. godinu. Nakon Intela, na red je za predstavljanje došao i Dell, kod kojeg su glavna novost Switch prijenosnici s izmjenjivim gornjim stranicama. I dok će u mijenjanju starnica primarno uživati ljepši spol i tinejdžeri, za muški su dio populacije namijenjeni Alienware desktopi i prijenosnici koji su odnedavno dostupni u Asbisu...

Sa strane motosporta tu je bio karting turnir koji je potrajao sve do navečer, kada je u žestokom finalu pobjedio Ivo van Houten predstavnik Canyona iz Nizozemske. Uz to, vozio se i vrlo zabavan Cross-kart na blatnjavoj stazi. Sve u svemu, Asbis je za kraj svojim partnerima i novinarima priuštio odličan Showtime, pod čijim smo se dojmovima u petak vratili u kišni i hladni Zagreb."

Krešimir Matanović, PC EKSPERT portal

Kompletan članak pročitajte na PC EKSPERT stranicama.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.