Lipanj 22, 2018
Kompanija InforTrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) najavila je danas da je ...
Lipanj 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na podatkovnim centrima današnjice, kako bi doprinio ...
Lipanj 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...
Svibanj 28, 2018
Intel Select Solutions predstavljaju rješenja za radno opterećene sustave koji ...
Svibanj 25, 2018
IT sajam "COMPUTEX" već 38 godina razvija se u skladu s globalnim ICT ...
Svibanj 18, 2018
Novi Radeon Pro drajveri donose masivna ubrzanja!
ASBIS najavljuje sudjelovanje na ovogodišnjem CloudFest 2018 skupu u Njemačkoj

Veljača 14, 2018

ASBIS, CLOUDFEST

ASBIS najavljuje sudjelovanje na ovogodišnjem CloudFest 2018 skupu u Njemačkoj

CloudFest 2018 je najznačajnije godišnje događanje namijenjeno cloud i global hosting pružateljima usluga

Što je CloudFest?

CloudFest 2018 je sajam namijenjen okupljanju pružatelja hostinga i cloud usluga gdje će posjetitelji imati priliku sudjelovati na mnogim predavanjima vođenih od strane istaknutih govornika, prisustvovati zanimljivim i atraktivnim radnim događanjima te imati priliku stvoriti mrežu novih poslovnih kontakata kroz večernja druženja tijekom sajma.

Kako se možete naći s nama na CloudFestu?

Smatramo da je bitno da se susretnemo, razmijenimo informacije oko poslovanja, novih tehnologija te nađemo zajedničke prilike za suradnju.

Družite se s nama u odjeljku #R21!  Također možete nam najaviti vrijeme i dan dolaska koje odgovara Vama, kao i broj osoba koje bi došle s Vama na sastanak te nam poslati zahtjev na email vad@asbis.com

Kako doći na CloudFest?

Kao naš cijenjeni partner, želimo da imate pristup širokom spektru stručnih osoba u IT industriji kao i da saznate sve najnovijim tehnologijama i poslovnim prilikama. CloudFest je festival koji traje cijeli tjedan te je ispunjen prezentacijama, predavanjima kao i naširoko poznatim večernjim druženjima namijenjenih stvaranju novih poslovnih poznanstava.

Uz našu besplatnu propusnicu, nema razloga da ne prisustvujete na CloudFest 2018 – najvećemi svjetskom cloud i internet sajmu!

Besplatna propusnica uključuje:

• Pristup najnovijim tehnologijama na Cloud.FAIR izložbi

• Ulaz na sva predavanja i prezentacije

• Catering uslugu cijeli dan - uklučujući ručak i pauze za kavu

• Prisustvo na premium večernjim druženjima

Registrirajte se odmah i dobijte svoju besplatnu propusnicu na CloudFest 2018 sajam!

Vidimo se na CloudFest 2018 sajmu i posjetite ASBIS odjeljak #21