Siječanj 17, 2017
Obaviještavamo Vas da je od od 1.1.2017. tvrtka System One postala ovlašteni ...
Siječanj 05, 2017
Automatizirana vožnja, 5G vijesti i iskustva korištenja
Prosinac 29, 2016
Obavijest o radnom vremenu 30.12.2016. - 03.01.2017.
Prosinac 22, 2016
Obavijest o skraćenom radnom vremenu za petak 23.12.2016.!
Prosinac 22, 2016
Nova edicija BlackBerryjevog EMM rješenja nudi aplikacije produktivnosti ...
Studeni 13, 2016
Kingston Depend on expertise
Listopad 28, 2016
ASBIS predstavlja kompletan Dell EMC Enterprise program proizvoda koji pomaže ...
Listopad 28, 2016
Uz široku ponudu proizvoda i usluga, ASBIS zajedno s tvrtkom Dell nudi izvrsna ...
Listopad 23, 2016
ASBIS je proširio ponudu s Blackberry softverom
ASBIS proširio svoju distribucijsku ponudu s BlackBerry softverom

Listopad 23, 2016

ASBIS Blackberry

ASBIS proširio svoju distribucijsku ponudu s BlackBerry softverom

ASBIS je proširio ponudu s Blackberry softverom

Limassol, Cipar – 20.10. 2016 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), vodeći distributer informacijske i telekomunikacijskih proizvoda i rješenja na rastućim EMEA tržištima,  dodaje BlackBerry softver i usluge u svoj distributerski portfolio za zemlje u CEE i FSU regije. Širenje ponude pomoći će tvrtki u ostvarivanju poslovnih prilika kod visoko reguliranih i sigurnosno osjetljivih sektora, poput zdravstva, vlade,i financijskih institucija .

“BlackBerry softver je nemjerljiv doprinos našem distribucijskom portfoliju,” izjavio je Serhei Kostevitch, CEO ASBIS Groupe. “Time ćemo pojačatinašu "go-to-market" strategiju u CEE i FSU zemljama te kao distributer povečat našu vrijednost i poboljšat vlastitu raznolikost u ponudi. Sveukupno gledajući, sada smo bolje pozicionirani da podržimo potrebe partnera kod zahtjeva za secure mobility rješenjima te da pomognemo našim partnerima rast njihovog poslovanja .”“ CEE i FSU regije su rastuća tržišta gdje smo naumili da ostavimo dublji trag i gdje smo našli izvrsne prodajne partnere kojim to možemo postići,” izjavio je  Richard McLeod, VP Global Channels iz BlackBerrya. “Ponovo smo redizajnirali i transformirali naš prodajni kanal početkom godine kako bi partneri poput ASBIS Groupe bili bolje opskrbljeni da preuzmu vodstvo našeg "end-to-end" sigurnosnog rješenja i softvera. Zajedno sada možemo podržati poslovne subjekte u CEE i FSU regiji koji traže sigurnost, konektivnost te mobilizirati njihovu radnu snagu i ponuditi im jednostavniji pristup BlackBerry softveru i uslugama.”BlackBerry daje cijelom kanalu sigurnost i pouzdanost u nabavnom kanalu, proizvodu i podatkovnoj sigurnosti te posjeduje povjerenje proizvođača za pružanje sigurnosti u mobilnom segmentu. ASBIS Groupa sada će biti u mogućnosti ponuditi svojim partnerima softversku platformu koja omogućuje i upravlja sigurnošću, mobilnošću i komunikacijom između i hardverskih uređaja, programa, mobilnih aplikacija te IoTa.

O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) se nalazi u 23 zemlje te ima središnjicu na Cipru  te je specijaliziran za distribuciju informacijske i komunikacijske tehnologije, proizvoda i rješenja vodećih svjetskih proizvođača uključujući: Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Tvrtka ima više od 1,100 zaposlenika te 27,000 aktivnih kupaca u više od 65 zemalja u svijetu. Za više informacija posjetite  www.asbis.com.

BlackBerry i povezane robne marke, imena, logotipovi vlasništvo su tvrtke BlackBerry Limited.