Studeni 10, 2017
Prijavite se u Dell Partner Program i sudjelujte u Speed Up N!CE nagradnom ...
Studeni 09, 2017
Intel je danas objavio vijest da je Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD ...
Listopad 27, 2017
Intel je danas objavio vijest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije ...
Rujan 29, 2017
Predstavljamo najnoviji dodatak drugoj generaciji Intel® 3D NAND SSD family, ...
Rujan 25, 2017
ASBIS je postao službeni distributer INFINIDAT rješenja na novim tržištima: ...
Rujan 05, 2017
Snažna i još pristupačnija SAPPHIRE Radeon RX Vega 56 grafička kartica je stigla
Kolovoz 22, 2017
Simplifying today, opening the door for what’s next
Kolovoz 07, 2017
Intel lje objavio početak prodaje Movidius™ Neural Compute Stick, prvog u ...
Kolovoz 07, 2017
Najbrža SAPPHIRE kartica dolazi!
Srpanj 28, 2017
Iskušajte The Elder Scrolls Online: Morrowind na novom AMD Ryzen™ 3 procesoru.
ASBIS proširio svoju distribucijsku ponudu s BlackBerry softverom

Listopad 23, 2016

ASBIS Blackberry

ASBIS proširio svoju distribucijsku ponudu s BlackBerry softverom

ASBIS je proširio ponudu s Blackberry softverom

Limassol, Cipar – 20.10. 2016 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), vodeći distributer informacijske i telekomunikacijskih proizvoda i rješenja na rastućim EMEA tržištima,  dodaje BlackBerry softver i usluge u svoj distributerski portfolio za zemlje u CEE i FSU regije. Širenje ponude pomoći će tvrtki u ostvarivanju poslovnih prilika kod visoko reguliranih i sigurnosno osjetljivih sektora, poput zdravstva, vlade,i financijskih institucija .

“BlackBerry softver je nemjerljiv doprinos našem distribucijskom portfoliju,” izjavio je Serhei Kostevitch, CEO ASBIS Groupe. “Time ćemo pojačatinašu "go-to-market" strategiju u CEE i FSU zemljama te kao distributer povečat našu vrijednost i poboljšat vlastitu raznolikost u ponudi. Sveukupno gledajući, sada smo bolje pozicionirani da podržimo potrebe partnera kod zahtjeva za secure mobility rješenjima te da pomognemo našim partnerima rast njihovog poslovanja .”“ CEE i FSU regije su rastuća tržišta gdje smo naumili da ostavimo dublji trag i gdje smo našli izvrsne prodajne partnere kojim to možemo postići,” izjavio je  Richard McLeod, VP Global Channels iz BlackBerrya. “Ponovo smo redizajnirali i transformirali naš prodajni kanal početkom godine kako bi partneri poput ASBIS Groupe bili bolje opskrbljeni da preuzmu vodstvo našeg "end-to-end" sigurnosnog rješenja i softvera. Zajedno sada možemo podržati poslovne subjekte u CEE i FSU regiji koji traže sigurnost, konektivnost te mobilizirati njihovu radnu snagu i ponuditi im jednostavniji pristup BlackBerry softveru i uslugama.”BlackBerry daje cijelom kanalu sigurnost i pouzdanost u nabavnom kanalu, proizvodu i podatkovnoj sigurnosti te posjeduje povjerenje proizvođača za pružanje sigurnosti u mobilnom segmentu. ASBIS Groupa sada će biti u mogućnosti ponuditi svojim partnerima softversku platformu koja omogućuje i upravlja sigurnošću, mobilnošću i komunikacijom između i hardverskih uređaja, programa, mobilnih aplikacija te IoTa.

O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) se nalazi u 23 zemlje te ima središnjicu na Cipru  te je specijaliziran za distribuciju informacijske i komunikacijske tehnologije, proizvoda i rješenja vodećih svjetskih proizvođača uključujući: Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Tvrtka ima više od 1,100 zaposlenika te 27,000 aktivnih kupaca u više od 65 zemalja u svijetu. Za više informacija posjetite  www.asbis.com.

BlackBerry i povezane robne marke, imena, logotipovi vlasništvo su tvrtke BlackBerry Limited.