Travanj 21, 2017
Delivers essential performance and visuals for professionals
Travanj 13, 2017
Skraćeno radno vrijeme ASBIS Skladišta
Travanj 12, 2017
AMD, CPU
Experience Prey® on the new AMD Ryzen™ 5 processors.
Ožujak 27, 2017
Saznajte sve o najnovijim Dell proizvodima kao i rješenjima i uslugama koje su ...
Ožujak 01, 2017
Veljača 23, 2017
Supermicro (NASDAQ: SMCI), vodeći svjetski inovator visoko performansnih i ...
Veljača 22, 2017
AMD RYZEN - Dolazi uskoro!
Siječanj 17, 2017
Obaviještavamo Vas da je od od 1.1.2017. tvrtka System One postala ovlašteni ...
Siječanj 05, 2017
Automatizirana vožnja, 5G vijesti i iskustva korištenja
Prosinac 29, 2016
Obavijest o radnom vremenu 30.12.2016. - 03.01.2017.
ASBIS VAD - Distribucija s Dodanom Vrijednošću

Ožujak 01, 2017

ASBIS VAD

ASBIS VAD - Distribucija s Dodanom Vrijednošću

Pored već poznatog portfelja i načina poslovanja s kojim ste upoznati, ASBIS ulaže znatne napore u proširenje svoje ponude! Ne toliko u smislu dodatnih proizvoda i marki, već rješenja sa naglaskom na zaokruženu priču Distribucije sa Dodanom Vrijednošću (VAD - Value Add Distribution).

Poštovani partneri,

VAD je prvenstveno poslovni model osmišljen da kroz ciljanu podršku (tehničku, marketinšku, financijsku, logističku, edukacijsku, servisnu) pruži i omogući konkurentsku prednost svojim partnerima, a koja u konačnici ima cilj osigurati optimalnu ponudu za krajnjeg korisnika koju mu vi, kao naš partner možete ponuditi.

Želimo vam skrenuti pozornost i upoznati vas s valom koji dolazi iz ASBIS-a, a koji je usmjeren ne samo na pojedine dijelove za korisnikove potrebe, već na osnovno pitanje - kako detektirati što korisnik u stvari treba?

Naše partnere podržavamo u neograničavanju na ono što korisnik traži, te im nudimo mogućnost ponude i isporuke onoga što je korisniku potrebno za osiguranje kontinuiteta poslovanja.

Tako ćete u suradnji s ASBIS VAD timom, ponuditi rješenje koje će za korisnika i za vas biti optimalno, a bit će temeljeno na najnaprednijim rješenjima i proizvodima.

Naravno, kako bismo zajednički napredovali, potrebno je puno edukacije, naše zajedničke suradnje, interakcije, vaših povratnih informacija, a ASBIS će i u budućnosti, a u suradnji sa vrhunskim stručnjacima naših principala organizirati i pozivati vas na treninge, certifikacijske radionice, webinare i osiguravati demo opremu. Budite spremni!

A do tada Vam predstavljamo presjek iz naše ponude rješenja koje možete pogledati na ovom linku!

Za sve vaše upite, kontaktirajte nas na vad@asbis.hr

Vaš ASBIS Team