Rujan 05, 2017
Snažna i još pristupačnija SAPPHIRE Radeon RX Vega 56 grafička kartica je stigla
Kolovoz 22, 2017
Simplifying today, opening the door for what’s next
Kolovoz 07, 2017
Intel lje objavio početak prodaje Movidius™ Neural Compute Stick, prvog u ...
Kolovoz 07, 2017
Najbrža SAPPHIRE kartica dolazi!
Srpanj 28, 2017
Iskušajte The Elder Scrolls Online: Morrowind na novom AMD Ryzen™ 3 procesoru.
Srpanj 12, 2017
Prva grafička kartica dizajnirana za AI, kreativce i znanstvenike.
Srpanj 12, 2017
AMD, CPU
Novo doba za podatkovne centre!
Lipanj 29, 2017
Predstavljanje prvog 64-Layera, TLC, Intel 3D NAND Tehnologija za Client ...
Lipanj 22, 2017
Najnoviji Dell katalog proizvoda dostupan je za download a u kojem se nalaze ...
Lipanj 21, 2017
Dvostruki i jednostruki utori za procesore poboljšavaju performanse TCO ...
ASBIS VAD - Distribucija s Dodanom Vrijednošću

Ožujak 01, 2017

ASBIS VAD

ASBIS VAD - Distribucija s Dodanom Vrijednošću

Pored već poznatog portfelja i načina poslovanja s kojim ste upoznati, ASBIS ulaže znatne napore u proširenje svoje ponude! Ne toliko u smislu dodatnih proizvoda i marki, već rješenja sa naglaskom na zaokruženu priču Distribucije sa Dodanom Vrijednošću (VAD - Value Add Distribution).

Poštovani partneri,

VAD je prvenstveno poslovni model osmišljen da kroz ciljanu podršku (tehničku, marketinšku, financijsku, logističku, edukacijsku, servisnu) pruži i omogući konkurentsku prednost svojim partnerima, a koja u konačnici ima cilj osigurati optimalnu ponudu za krajnjeg korisnika koju mu vi, kao naš partner možete ponuditi.

Želimo vam skrenuti pozornost i upoznati vas s valom koji dolazi iz ASBIS-a, a koji je usmjeren ne samo na pojedine dijelove za korisnikove potrebe, već na osnovno pitanje - kako detektirati što korisnik u stvari treba?

Naše partnere podržavamo u neograničavanju na ono što korisnik traži, te im nudimo mogućnost ponude i isporuke onoga što je korisniku potrebno za osiguranje kontinuiteta poslovanja.

Tako ćete u suradnji s ASBIS VAD timom, ponuditi rješenje koje će za korisnika i za vas biti optimalno, a bit će temeljeno na najnaprednijim rješenjima i proizvodima.

Naravno, kako bismo zajednički napredovali, potrebno je puno edukacije, naše zajedničke suradnje, interakcije, vaših povratnih informacija, a ASBIS će i u budućnosti, a u suradnji sa vrhunskim stručnjacima naših principala organizirati i pozivati vas na treninge, certifikacijske radionice, webinare i osiguravati demo opremu. Budite spremni!

A do tada Vam predstavljamo presjek iz naše ponude rješenja koje možete pogledati na ovom linku!

Za sve vaše upite, kontaktirajte nas na vad@asbis.hr

Vaš ASBIS Team