Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - PC EKSPERT objavio članak o novim CANYON torbama

Lipanj 16, 2009

Što drugi kažu o Canyon proizvodima - PC EKSPERT objavio članak o novim CANYON torbama

PC EKSPERT portal objavio je zanimljivu recenziju novih CANYON torbi.

PC EKSPERT portal objavio je zanimljivu recenziju novih CANYON torbi. Objavljeni članak prenosimo vam u cjelosti:

CNR-NB10 Backpack

"Kada smo prvi puta ugledali ovaj ruksak učinio nam vrlo zanimljiv ali i odnekud jako poznat. Nakon pomnijeg pregleda zaključili smo kako je dizajn i izvedba ruksaka inspirirana dizajnom ruksaka poznatog američkog proizvođača Crumpler. Ova kompanija proizvodi vrlo kvalitetene i vrlo skupe ruksake, pa Canyon zapravo i nije mogao naći bolji uzor. Za ovaj model su odabrali kombinaciju smeđe i bež boja koje dominiraju ruksakom. Smatramo kako bež boja nije najsretnije rješenje jer je dosta podložna prljanju te bi ipak voljeli vidjeti neku tamniju boju. Tu su i dvije reflektivne trake za lakše uočavanje u noćnim uvjetima - pohvalno. Ruksak je prilagođen za prenošenje 15.4" prijenosnika, a osim prijenosnika u njega će te moći staviti i puno ostalih stvari jer pretinaca ima i više nego dovoljno.

Kvaliteta materijala (sintetika + pjena) je zadovoljavajuća, a rukasak je tvrd i djeluje kao da će i nakon duže upotrebe ostati takav. Sa stražnje strane se nalaze uporni jastučići punjeni pjenom koji osiguravaju udobnost prilikom dužeg nošenja. Naramenice se mogu prilagoditi po dužini, a na vrhu ruksaka postoji i ručkica za prenošenje. Ruksak je dimenzija 180x370x535mm (DxŠxV), a masa mu je 1.22kg. Na bočnim stranama ima dva zasebna pretinca koje zatvorene drži patentni zatvarač.

Ruksak ima dva glavna odjeljka, a u prednjem se nalaze zasebni džepovi kojih ima dovoljno. Jedino što po nama fali, je odjeljak u kojeg se mogu spremati podsjetnice, te još jedan u kojeg spremamo kemijske olovke itd. U stražnjem pretincu se nalazi košuljica obložena spužvom u koju spremamo naš 15.4" prijenosnik. Unutar torbe i košuljice je prijenosnik zadovoljavajuće zaštićen sa svih strana osim sa donje gdje bi pjena mogla biti deblja. Sve u svemu za cijenu od 251kn (PDV uključen) Canyon daje vrlo solidan ruksak koji će zadovoljiti potrebe većine prosječnih korisnika uz jamstvo od 24 mjeseca. Za one sa visokim prohtjevima tu je Crumpler sa cijenama od oko 100 € na više :)

CNR-NB9 Notebook Messenger

Drugi model koji je stigao je tzv. "sling" ruksak kojeg nosimo preko jednog ramena i prsa. Ovaj model također prima prijenosnike veličine do 15.4" no kako je zapravo znatno mekši od ruksaka i pruža manje zaštite potrebno je biti oprezniji. Canyon je u ovom slučaju koristio kombinaciju sive boje i narančastih obruba. I tu se kao i na prethodno opisanom modelu nalazi reflektivna površina, no ovaj puta u obliku trake. Torba ima ukupno pet pretinaca od kojih se jedan nalazi sa prednje strane dok su ostali sa unutarnje. Uz klasične pretince, tu se nalazi i pretinac za mobitele koji se nalazi na naramenici. Dimenzije su 356x435x51 mm (DxŠxV), a nominalna težina je 0.67kg.

Sa stražnje strane torba je pojačana pjenastim dijelom, koji ujedno omogućuje i ugodnije dugotrajnije nošenje. Jedna naramenica je dovoljno široka i raspored mase je zadovoljavajući. Naramenicu je moguće podešavati po dužini, a torbu je moguće nositi i za rukohvat na vrhu. Cijena ove torbe je 175kn (PDV uključen), a jamstvo je 24 mjeseca.

CNR-NB12 Notebook Manager

Manager je zapravo klasična aktovka koju nosimo u ruci ili na ramenu. Kombinacije boja su iste kao i na prethodniku, sa izuzetkom da je ovaj puta izostavljena reflektirajuća traka. Sam izgled će se zbog kombinacije boja više svidjeti mlađoj populaciji. Praktičnost ove torbe je vrlo visoka, što osiguravaju brojni pretinci kojima je lako pristupiti. Kvaliteta izrade je solidna, materijali su isti kao i na prethodne dvije torbe, no samo "kućište" aktovke je znatno očvrsnuto. Kao i prijašnje dvije torbe i ova je prilagođena 15.4" prijenosnicima, a dimenzije su joj 430x340x90 mm (DxŠxV) uz težinu od 0.99kg.

Dva su dijela sa pretincima, a u prvome ih se nalazi nekoliko, sa ovaj puta uključenim nosačima za kemijske olovke i ključeve. Glavni pretinac je podijeljen na dva dijela, jedan u kojeg smještamo prijenosnik, te drugi namijenjen dokumentima. Kako se nebi kretao, prijenosnik pričvršćujemo elastičnom trakom na čičak. Zaštita prijenosnika je zadovoljavajuća, iako bi voljeli vidjeti još dodatnih pjenastih jastučića za zaštitu. Stoga preporučujemo nabavku i zaštitne košuljice kakvu ćemo opisati niže u tekstu. Cijena od 225kn (PDV uključen) nam se čini i više nego fer s obzirom na to što ova torba nudi, a ni 24 mjesečno jamstvo ne treba zaboraviti.

CNR-NB11B Sleeve

Canyon ovu zaštitnu košuljicu proizvodi u tri različite varijante - za 10", 14.1" i 15.4" prijenosnike. Košuljica je napravljena od izdržljivog materijala, te će prijenosnik u njoj biti siguran od raznih ogrebotina. Kao i prethodno opisani proizvodi obojana je u sivu boju, te ima za Canyon karakterističnu narančastu boju obruba. Dimenzije košuljice su 390x290x20 mm (DxŠxV), a masa je zanemarivih 0.12kg.

Unutrašnjost je meka, a stjenke su dovoljno debele za zaštitu prijenosnika od ogrebotina. Cijena ove košuljice (CNR-NB11B) je 68kn (PDV uključen). Košuljica za 10" prijenosnike (CNR-NB11A) košta 54 kn, za za 15.4" (CNR-NB11C) košta 81kn (PDV uključen). Jamstvo je 24 mjeseca."

Krešimir Matanović, PC EKSPERT portal

Naručite Canyon proizvode u ASBIS eShopu.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.