Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - ENTER objavio članke o CNR-WCAM813 i MSOPTW6

Rujan 22, 2009

Što drugi kažu o Canyon proizvodima - ENTER objavio članke o CNR-WCAM813 i MSOPTW6

Časopis ENTER je u svom rujanskom izdanju (broj 76) objavio članke o našim CANYON proizvodima. Riječ je o CNR-WCAM813 web kameri i CNR-MSOPTW6 mišu

Časopis ENTER je u svom rujanskom izdanju (broj 76) objavio članke o našim CANYON proizvodima. Riječ je o CNR-WCAM813 web kameri i CNR-MSOPTW6 mišu. Kakav su dojam ostavili na autora teksta pročitajte u daljnjem tesktu:

Canyon CNR-WCAM813

"Oduvijek nam se sviđao koncept web-kamera koje se mogu koristiti kao prijenosne, tj. koje se mogu okačiti na ekran, i koje po potrebi negdje mogu stajati same. Zahvaljujući dobro osmišljenom podesivom postolju, ova Canyonova kamera se ubraja upravo među njiih. Opremljena je 1.3 - megapikselnim senzorom koji nudi oštru sliku i jasne boje, mada ga je poneki kadar katkad mogao "izbaciti iz takta". Kameri su priloženi driveri, no zadovoljni smo što oni u većini slučajeva neće biti niti potrebni, s obzirom da kamera uredno funkcionira isprve i s općenitim driverima koji su uključeni u Windowse. Od dodatne opreme, tu je i mikrofon, a na kraju moramo primjetiti i da je Canyon posvetio dodatnu pažnju izgledu: kombinacija narančaste i prozirne plastike mnogo nam se više svidjela od inače čestih monotonih "kuglica".

Canyon  MSOPTW6

" Tko tvrdi da maleni, bežični miševi moraju biti ograničenih mogućnosti? Novi Canyonov model nudi nam tako korisne tipke za naprijed i natrag, te još jednu za promjenu između dva moda razlučivosti što je inače opcija rezervirana samo za igraću klasu miševa. Tehničkom stranom smo također zadovoljni: USB prijemnik jedan je od najmanjih koje smo vidjeli i jedva je išta veći od samog konektora, a i maksimalna razlučivost od 1.600 DPI sasvim je pristojna. Miš se napaja putem dvije standardne AAA baterije, pored kojih se u kućištu nalazi dovoljno prostora za spremannje prijemnika dok se miš ne koristi. Jedina zamjerka bila bi na poziciju dodatnih tipki koje će više odgovarati dešnjacima nego ljevacima, ali unatoč tome, ovo je općenito praktičan i dobar miš, bez obzira treba li vam za put uz prijenosnik ili želite kod kuće luksuz bežičnog upravljanja." 

O.R., ENTER br.76, rujan 2009.

Naručite Canyon proizvode u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.