Kolovoz 16, 2018
Intel predstavlja nove modele NUC Mini računala iz Intel NUC obitelji koji ...
Kolovoz 13, 2018
Dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reproducirajte. Sve to možete ...
Kolovoz 13, 2018
Intel dramatično mijenja tržište pohrane podataka i pokreće novo razdoblje u ...
Kolovoz 07, 2018
ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN za EMEA tržište: centralna i ...
Srpanj 19, 2018
Lipanj 22, 2018
Kompanija InforTrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) najavila je danas da je ...
Lipanj 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na podatkovnim centrima današnjice, kako bi doprinio ...
Lipanj 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...
Promjene u Dell "Go Bigger" programu s novim modelima i iznosima

Novosti u Dell "Go Bigger" kampanji, novi popusti za kupovinu Dell modela monitora

GoBigger program za partnere!

Poštovani partneri,

Željeli bismo Vas obavijestiti oko novih informacija iz Dell promocije GO Bigger u Q1. periodu. Od 26.02 do 16.03.2018, svi registrirani Dell partneri će moći ostvariti poseban porabat za kupnju kvalificiranih Dell monitora i prijenosnih računala.

Dell "GO BIGGER" program je imao izvrsne rezultate prošle godine, te je kreiran dodatan program za partnere koji daje prednosti najpopularnijim Dell modelima koji su i kvalificirani u ovom programu. Ovaj program vrijedi za sve zemlje centralne i istočne Europe (CEE).

Program vrijedi za kupovinu minimalno 20 komada Dell monitora i/ili 20 komada prijenosnih računala (ili njihove kombinacije) naručenih u promotivnom periodu od 26.02 do 16.03.2018

Tablica ostvarivog porabata po komadu prilikom kupovine navedenih kvalificiranih modela:

Kako bi ostvarili pravo na sudjelovanje u "Go Bigger" programu, morate biti registrirani partner na Dell partner portalu, te morate prihvatiti uvjete i pravila iz "Go Bigger " programa.

Ukoliko već niste, predlažemo Vam da se registrirate kako bi uz ovaj mogli sudjelovati i u drugim Dell programima.

POSTUPAK REGISTRACIJE

1. Kliknite OVDJE kako bi se spojili na DELL Partner Portal stranice
  2. Pritisnite ikonu "Become a partner" i slijedite daljnje upute!
  3. Na kraju registracije, kako bi ostvarili punu prijavu, molimo Vas da nam pošaljete informaciju o popunjenju obrasca ili screenshot na email prodaja@asbis.hr!

Kompletne kratke upute o korištenju DELL EMC Partner Portala preuzmite OVDJE.

ŠTO DONOSI DELL EMC PARTNER PROGRAM?

Pristup najboljim DELL EMC cijenama, ostvarujete pravo na DELL EMC porabate, sudjelujete u digitalnoj transformaciji i rješavanju potreba Vaših korisnika, koristeći najsuvremenije alate i rješenja jednog od najvećih proizvođača u IT industriji, DELL EMC-a.

Sve aktivne programe u kojima možete sudjelovati pogledajte na Dell Partner stranicama

Za dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte nas.

Vaš ASBIS Team