Rujan 29, 2017
Predstavljamo najnoviji dodatak drugoj generaciji Intel® 3D NAND SSD family, ...
Rujan 25, 2017
ASBIS je postao službeni distributer INFINIDAT rješenja na novim tržištima: ...
Rujan 05, 2017
Snažna i još pristupačnija SAPPHIRE Radeon RX Vega 56 grafička kartica je stigla
Kolovoz 22, 2017
Simplifying today, opening the door for what’s next
Kolovoz 07, 2017
Intel lje objavio početak prodaje Movidius™ Neural Compute Stick, prvog u ...
Kolovoz 07, 2017
Najbrža SAPPHIRE kartica dolazi!
Srpanj 28, 2017
Iskušajte The Elder Scrolls Online: Morrowind na novom AMD Ryzen™ 3 procesoru.
Srpanj 12, 2017
Prva grafička kartica dizajnirana za AI, kreativce i znanstvenike.
Srpanj 12, 2017
AMD, CPU
Novo doba za podatkovne centre!
Lipanj 29, 2017
Predstavljanje prvog 64-Layera, TLC, Intel 3D NAND Tehnologija za Client ...
INFINIDAT u ASBISu!

ASBIS je postao službeni distributer INFINIDAT rješenja na novim tržištima: Rusija, Bjelorusija, Kazahstan, Ukrajina, Poljska, madžarska, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Češka Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija, Latvija, Litva, Estonija te Cipar

21.08.2017.  Limassol (Cipar) - ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), utemeljen 1990, godine, ekspert u distribuciji IT opreme i rješenja na rastućim tržištima EMEA regije, dodao je INFINIDAT InfiniBox proizvodnu liniju u svoju distribuciju za 18 zemalja EMEA regije. U svim ovim zemljama ASBIS osigurava kvalificirane prodajne timove i tehničke specijaliste kako bi pomogli sistem integratorima, Korporativnim VAR-ovima te ISP-ovima da pronađu optimalno rješenje za potrebe njihovih korisnika.

Dan Shprung, VP Sales, EMEA iz INFINIDATe izajvljuje:, “Sretni smo zbog odabira ASBIS-a za distributeraza CEE regiju te smo uvjereni kako će nam pomoći doseći mnoga tržišta na kojima trenutno ne poslujemo te da će uvelike pomoći u ekspanziji kroz cijelu EMEA regiju na svim poljima. Uvjereni smo da će INFINIDAT-ova tehnologija biti odgovarajuća ASBIS-ovom portfelju s obzirom da high end ponuda pohrane podataka nudi  ”INFINIDAT-ov vrhunski enterprise storage polje, InfiniBox, najbolje znan zbog svojih visokih performansi te 99.99999% pouzdansti (prevedeno da je ukupno vrijeme u kojem je sustav neoperativan svega 3.15 sekundi godišnje), dostupnosti inovativne “self-healing’’ arhitekture, i koja donosi snažne kapacitete i mogućnosti pohrane u jednom unificiranom  rješenju a koje se može upotrijebiti za potrebe upravljačkih i analitičkih potreba poput Big Data, osiguravajući pristup višestrukim bazama podataka i izvora, upravljajući rastućim volumenima podataka i virtualnih podatkovnih centara i cloud storage centara.

Yuri Ulasovich, COO at ASBIS Enterprises PLC, izjavio je , “INFINIDAT rješenja proširuju ASBIS-ov storage portfelj proizvoda. InfiniBox proizvodna linija je optimalno rješenje za korisnike koji traže veliki kapacitet za pohranu, visoke performanse i mogućnostima koje podržavaju krtična operativna opterećenja. INFINIDAT nudi jedinstveni psolovni model poput "Capacity on Demand" i "Utility Model" koji pomaže kupcima da jednostavno povečaju efektivan kapacitet podaaka te plačaju za dodatni kapacitet samo kad je potrebno. Zajendo s INFINIDAT-om tvrtka ASBIS je počela s kampanjama usmjerenim prema financijskim isntitucijama, telekom tvrtkama, pružateljima cloud servisa i ostalim tvrtkama u vertikalnom segmentu tržišta.”

O ASBISc Enterprises PLC
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) posjeduje urede u 24 zemlje s središnjicom na Cipru, te je specijalizirana u distribuciji IT tehnologije, proizvoda i rješenja globalnih proizvođača uključujući Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD i ostale. Tvrtka posjeduje lokalne podružnice u cijeloj EMEA regiji, više od 1,100 zaposlenika te 30,000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalaja u svijetu. Za više informacija posjetite website www.asbis.com.

O tvrtki INFINIDAT
Tvrtka koja prikuplja, pohranjuje i obrađuje najviše podataka, ostvaruje najbolju kompetitivnu prednost. INFINIDAT, tvrtka koja donosi revoucionaran i redizajniran pristup rješenjima za pohranu uz InfiniBox™,  flash-optimizirano polje za pohranukoje pomaže korisnicima ostvariti kompetitivnu prednost po iznimno pristušačnoj cijeni. Ona donosi 1M IOP performansi uz 99.99999% pouzdanosti te skaliranje prema višestrukim PBovima s efikasnim kapacitetom u jednom 42U rack.  Automatizirano proviziranje, upravljanje i aintegracija aplikacija osigurava sustav koji je efikasna i jednostavan za ugradnju i upravljanje. INFINIDAT mijenaj paradigmu enterprise pohrane uz smanjivanje kapitalnih troškova, operativnih zahtjeva i kompleksnosti. INFINIDAT: Pohranjuje budućnost.