Travanj 19, 2018
AMD
Otkrijte 2 generacije AMD Ryzen procesor i doživite više performansi nego ...
Travanj 06, 2018
Revolucionarno rješenje, dizajnirano specifično za video produkciju.
Travanj 04, 2018
27.03.2018 INFINIDAT predstavio svoje najnovije proizvode: InfiniBox F6212, ...
Ožujak 29, 2018
Dell EMC katalog proizvoda za Q1 2018 period
Ožujak 22, 2018
10 činjenica o novom AMD Ryzen procesoru sa Radeon Vega grafikom
Ožujak 20, 2018
ASBIS je priznat kao 'Consumer Tech Distributer godine' diljem jugoistočne ...
Ožujak 14, 2018
Intel je objavio puštanje u prodaju Intel® Optane™ SSD 800P modela - najnovijeg ...
Ožujak 05, 2018
Akcija koja se ne propušta! Iskoristite ASBIS poklon kupon i ostvarite dodatni ...
INFINIDAT u ASBISu!

ASBIS je postao službeni distributer INFINIDAT rješenja na novim tržištima: Rusija, Bjelorusija, Kazahstan, Ukrajina, Poljska, madžarska, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Češka Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija, Latvija, Litva, Estonija te Cipar

21.08.2017.  Limassol (Cipar) - ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), utemeljen 1990, godine, ekspert u distribuciji IT opreme i rješenja na rastućim tržištima EMEA regije, dodao je INFINIDAT InfiniBox proizvodnu liniju u svoju distribuciju za 18 zemalja EMEA regije. U svim ovim zemljama ASBIS osigurava kvalificirane prodajne timove i tehničke specijaliste kako bi pomogli sistem integratorima, Korporativnim VAR-ovima te ISP-ovima da pronađu optimalno rješenje za potrebe njihovih korisnika.

Dan Shprung, VP Sales, EMEA iz INFINIDATe izajvljuje:, “Sretni smo zbog odabira ASBIS-a za distributeraza CEE regiju te smo uvjereni kako će nam pomoći doseći mnoga tržišta na kojima trenutno ne poslujemo te da će uvelike pomoći u ekspanziji kroz cijelu EMEA regiju na svim poljima. Uvjereni smo da će INFINIDAT-ova tehnologija biti odgovarajuća ASBIS-ovom portfelju s obzirom da high end ponuda pohrane podataka nudi  ”INFINIDAT-ov vrhunski enterprise storage polje, InfiniBox, najbolje znan zbog svojih visokih performansi te 99.99999% pouzdansti (prevedeno da je ukupno vrijeme u kojem je sustav neoperativan svega 3.15 sekundi godišnje), dostupnosti inovativne “self-healing’’ arhitekture, i koja donosi snažne kapacitete i mogućnosti pohrane u jednom unificiranom  rješenju a koje se može upotrijebiti za potrebe upravljačkih i analitičkih potreba poput Big Data, osiguravajući pristup višestrukim bazama podataka i izvora, upravljajući rastućim volumenima podataka i virtualnih podatkovnih centara i cloud storage centara.

Yuri Ulasovich, COO at ASBIS Enterprises PLC, izjavio je , “INFINIDAT rješenja proširuju ASBIS-ov storage portfelj proizvoda. InfiniBox proizvodna linija je optimalno rješenje za korisnike koji traže veliki kapacitet za pohranu, visoke performanse i mogućnostima koje podržavaju krtična operativna opterećenja. INFINIDAT nudi jedinstveni psolovni model poput "Capacity on Demand" i "Utility Model" koji pomaže kupcima da jednostavno povečaju efektivan kapacitet podaaka te plačaju za dodatni kapacitet samo kad je potrebno. Zajendo s INFINIDAT-om tvrtka ASBIS je počela s kampanjama usmjerenim prema financijskim isntitucijama, telekom tvrtkama, pružateljima cloud servisa i ostalim tvrtkama u vertikalnom segmentu tržišta.”

O ASBISc Enterprises PLC
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) posjeduje urede u 24 zemlje s središnjicom na Cipru, te je specijalizirana u distribuciji IT tehnologije, proizvoda i rješenja globalnih proizvođača uključujući Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD i ostale. Tvrtka posjeduje lokalne podružnice u cijeloj EMEA regiji, više od 1,100 zaposlenika te 30,000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalaja u svijetu. Za više informacija posjetite website www.asbis.com.

O tvrtki INFINIDAT
Tvrtka koja prikuplja, pohranjuje i obrađuje najviše podataka, ostvaruje najbolju kompetitivnu prednost. INFINIDAT, tvrtka koja donosi revoucionaran i redizajniran pristup rješenjima za pohranu uz InfiniBox™,  flash-optimizirano polje za pohranukoje pomaže korisnicima ostvariti kompetitivnu prednost po iznimno pristušačnoj cijeni. Ona donosi 1M IOP performansi uz 99.99999% pouzdanosti te skaliranje prema višestrukim PBovima s efikasnim kapacitetom u jednom 42U rack.  Automatizirano proviziranje, upravljanje i aintegracija aplikacija osigurava sustav koji je efikasna i jednostavan za ugradnju i upravljanje. INFINIDAT mijenaj paradigmu enterprise pohrane uz smanjivanje kapitalnih troškova, operativnih zahtjeva i kompleksnosti. INFINIDAT: Pohranjuje budućnost.