Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
IT Europa odabrala je ASBIS Hrvatsku za jednog od tri finalista u izboru za naslov najboljeg europskog distributera

Siječanj 07, 2008

IT Europa odabrala je ASBIS Hrvatsku za jednog od tri finalista u izboru za naslov najboljeg europskog distributera

IT Europa objavila je popis finalista za "European IT Excellence Awards" među kojima se našla i ASBIS Hrvatska u kategoriji za najboljeg europskog distributera. Ukupno 49 kompanija iz 16 zemalja cijele Europe uspijelo se naći u finalu a naslov najboljeg biti će dodijeljen 07.02.2007. u hotelu Intercontinental u Frankfurtu. Više informacija pročitajte u nastavku...

London, 03.01.2008.  - Prvi pan europski izbor najboljih kompanijama na području IT i Telekom usluga koji je organizirala "IT Europa" objavila je prve finaliste. Ukupno 49 kompanija iz 16 zemalja uspijele su proći u finale a najbolji od najboljih biti će proglašen 07.02.2007.  na  "European IT Excellence Awards" večeri u hotelu Intercontinental Hotel u Frankfurtu.  U kategoriji "Supplier Award" ASBIS Hrvatska se nalazi se među tri finalista "Distributor Channel Program" grupi zajedno s kompanijama "Esprinet" iz Italije  te "Wick Hill Group" iz Engleske.

IT Europa organizirala je po prvi puta "European IT Excellence Awards" za Europu a sam  izbor je podijeljen u tri grupe. Prva grupa namijenjena je za "Independent Software Vendors" kompanije (nezavisne proizvođače programskih riješenja), druga je namijenjena "Solution VARs" i "Systems Integrators" kompanijama (pružateljima riješenja VAR kompnaijama te sistem integratorima) a treća grupa se odnosi na dobavljače i distributere koji najbolje pružaju podršku svojim partnerima u distribucijskom kanalu.

Dodijela nagrada i naslova organizirana od strane "IT Europa" podržana je od strane pan-europskpog časopisa "8020 EUROPA" koji je namijenjen IT i Telekom kompanijama. Proglašenje najboljih kompanija kao i sama dodijela "European IT Excellence Awards"  naslova i nagrada biti će popračeno u svim eminentnim offline i online svjetskim časopisima. Odabi najboljih te dodijela nagrada i naslova biti će održano u hotelu Internacontinental u Frankfurtu 07.02.2007.  

 

Više informacija pročitajte na  IT Awards stranicama

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.