Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - časopis Mobilmedia objavio članak o Prestigio GPS receiveru

Studeni 06, 2008

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - časopis Mobilmedia objavio članak o Prestigio GPS receiveru

Časopis Mobilmedia u svom je izdanju za studeni objavio članak o Prestigio GPS receiveru.

Časopis Mobilmedia u svom je izdanju za studeni objavio članak o Prestigio GPS receiveru u kojem su naglasili kompatibilnost GPS prijemnika sa svim PDA-ovima, smartphoneima i laptopima. Objavljeni članak naziva "Crna kutijica" prenosimo Vam u cjelosti:

"NAVIGACIJA DANAS sve više postaje sastavni dio mobilnih uređaja. Čovjekova želja za kretanjem i istraživanjem nepoznatih prostora natjerala je da i proizvođači uvide kako bi im ugradnja takvih sposobnosti u uređaje mogla donjeti dodatnu zaradu. To je uvidio i Prestigio koji nam nudi vanjski GPS prijemnik za sve one kojima je navigacija prijeko potrebna, a u uređaju nemaju prijemnik za njega.

IZGLED

Izvana uređaj nije ništa posebno. Crne je boje, tek nešto veći od kutije šibica. Ugodne je veličine i težine, te njegovo montiranje neće biti pretjeran problem. Na prednjoj strani se nalaze tri diode, jedna za stanje baterije, jedna za GPS i jedna za bluetooth povezanost. Kada smo kod bluetootha, spomenimo da se radi o 1.2 verziji. Osim toga, na uređaju se nalazi i jedan USB priključak. Antena je ugrađena u uređaj, tako da ništa ne strši iz njega. Uz uređaj dolazi i punjiva baterija kapciteta 1000 mAh, za koju proizvođač deklarira 25 sati neprekidnog rada. Naravno, to ovisi gdje ga koristite, nama je uređaj na testu do sljedećeg punjenja izdržao oko 18 sati. U paketu još dolazi i auto punjač, te standardni punjač. Što se samog prijema signala tiče, uređaj radi vrlo dobro. Spajanje uređaje putem bluetootha i njegovo "zagrijavanje" će trajati oko minute, što je prihvatljivo. Prijem signala je vrlo dobar, iako ima situacija kada se zna izgubiti (npr.šumovito područje). Uređaj koristi MTK čip, koji ne posjeduje SIRF, te će zbog toga nekada doći do malog zastoja u navigaciji, što bi moglo biti bitno onima koji ga namjeravaju koristiti u autu. Sve u svemu ako želite vanjski GPS prijemnik koji ćete tu i tamo koristiti, a za njega ne želite izdvojiti mnogo novca, Prestigiov uradak se čini povoljnim rješenjem."

Matej Zadro, mobilmedia br.105, studeni 2008.

Naručite Prestigio GPS receiver u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.