Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Canyon donira 5% profita za pomoć djeci

Srpanj 20, 2010

Canyon donira 5% profita za pomoć djeci

Canyon donira 5% profita za pomoć djeci

 

GORINCHEM, Nizozemska – Kompanija Canyon sa nestrpljenjem očekuje otkrivanje svoje nove Limited Edition linije proizvoda. Ona neće biti samo jedinstvena na tržištu zbog “cool” dizajna prizvoda, već će također i doprinjeti edukativnom programu i projektima integracije djece sa ulice u zemljama u razvoju. Canyon je odlučio donirati 5% svoje zarade od prodaje ove ograničene serije projektima pomoći djeci, sa nadom da će im biti pružena šansa u lokalnoj zajednici kao i da će to biti trajan i dugoročan utjecaj na zajednicu.

Fundacija Net4Kids Aid Foundation, neprofitna organizacija iz Nizozemske, će pomoći Canyon-u u misiji da se djeca sklone sa ulice i da im se osigura šansa za bolju budućnost. “Ovo je fantastičan projekt”, potvrđuje Geert van Dijk, VP Sales & Marketinga. “Zadovoljstvo nam je da kao partner Net4Kids  fundacije doprinesemo dobrobiti djece. Bez obzira da li je reč o čistoj vodi, pristupu obrazovanju ili skloništu, posvećeni smo cilju da se napravi razlika u zajednici. To je prava stvar koju je potrebno učiniti.” 

“Ovo je odlična prilika za Canyon da pomogne siromašnoj deci i da pozitivno utječe na njihovu budućnost. Ovo je cilj koji je izuzetno blizak našem srcu i za koji nam nije teško raditi i više nego što trebamo”, potvrdila je Catherine Lazure-Guinard, Communications Manager.

Net4Kids radi na pažljivo odabranim projektima koji su u potpunosti integrirani sa lokalnom kulturom i strukturom, u segmentima kao što su zdravstvo, obrazovanje, čista voda voda, stanovanje i podrška obitelji. Zahvaljujući  Net4Kids modelu, Canyon ima šansu direktnog uključivanja u sponzorirane projekte kao i redovno praćenje ostvarenog napretka. “Zalažemo se za osobni pristup uz transparentnost i odgovornost. Na kraju krajeva, to je ono za čim tragaju sve uključene strane, djeca, sponzori i humanitarne organizacije.” – izjavila je Odette van Zijdveld, Managing Director of Net4Kids.

Nova serija proizvoda Limited Edition kompanije Canyon biće otkrivena uskoro.
Posetite naše Canyon stranice website ili nas pratite putem Twittera za najnovije informacije.

O Net4Kids

Net4kids je neprofitna internet platforma koja povezuje sponzore sa specijalnim, humanitarnim projektima pomoći deci u Africi i Aziji. Učešće sponzora je uvijek vrlo značajno i oni odabiru vlastit projekt putem www.net4kids.org organizacije te na redovnoj bazi dobivaju povratne informacije o napretku projekta. Takođe, zajamčena je 100% donacija fondova u podržane projekte. Svi troškovi su pokriveni od strane organizacije sponzora. “Potpuno baziran na internetu, Net4Kids  predstavlja nov stil dobrotvornih doniranja, gde je pomoć transparentna, a organizacije su odgovorne. Podrška nikada nije bila tako jednostavna.”

Za više informacija o Net4Kids, posetite www.net4kids.org ili kliknite ovde!

O CANYON

 
CANYON je mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspijeva život učiniti udobnijim nudeći širok spektar praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačnu IT potrošačke elektronike i računalnih periferija. Naš proizvodni program je razvijen uz našu obavezu da ponudimo lijepo i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cijenama bez smanjivanja kvalitete. Osnovan 2003, CANYON je jedan od najbrže rastučih svijetskih brendova u svojoj kategoriji u Aziji i EMEA regiiji. Za više informacija obratite nam se na press@canyoncorporate.com . Pogledajte naš online katalog na www.canyon-tech.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.