Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Canyon MPV4AG MP3 playeru

Svibanj 23, 2008

Što drugi kažu o Canyon proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Canyon MPV4AG MP3 playeru

PC Ekspert portal objavio je članak o Canyon MPV4AG MP3 playeru za kojeg su naglasili kako privlači svojim dimenzijama i sjajnom crnom bojom. Više informacija pročitajte u daljnjem tekstu...

PC Ekspert portal objavio je članak o Canyon MPV4AG MP3 playeru u kojem autor teksta navodi kako  MPV4AG privlači svojim dimenzijama i sjajnom crnom bojom, te kako mu, prilikom testiranja, nisu mogli pronaći ozbiljniju zamjerku. Objavljeni članak prenosimo Vam u cjelosti:

"Drugi uređaj kojim se danas bavimo je Canyonov multimedijski MP3 player koji privlači svojim dimenzijama i sjajnom crnom bojom. Pakiran je u kutiju znatno većih dimenzija od njega samog, a prozirni dio omogućava korisnicima pogled na sam uređaj. Model koji smo mi dobili ima kapacitet od 2GB a Canyon proizvodi i modele sa 1GB i 4GB. Ove kapacitete možete i dodatno proširiti microSD karticama maksimalnog kapaciteta 2GB.

Ekran uređaja je TFT tipa, dijagonale 2.4", rezolucije 320x240 piksela i sa maksimalnim prikazom 262 tisuće boja. Svjetlinu možemo podešavati u 5 stupnjeva, te je gotovo u svim uvjetima prikaz vrlo solidan. Desno od ekrana su se smjestile navigacijske tipke koje su osjetljive na dodir, a traže malo navikavanja kako bi rad bio ugodan i brz. Sa gornje se strane nalaze tipke za Hold funkciju (koja se pokazala vrlo korisnom jer su tipke osjetljive na dodir ponekad i preosjetljive), zatim "Menu" tipka, Repeat i Repeat A/B tipka te tipka za paljenje i gašenje uređaja.

Na lijevom boku se nalaze utori za slušalice te USB konektor, dok se na desnom smjestio utor za microSD karticu. Na stražnoj strani se nalazi i ugrađeni zvučnik koji omogućava reprodukciju zvuka ukoliko ne želite koristiti slušalice. Nije naročito snažan, pa se ipak preporuča korištenje priloženih slušalica. Mogućnosti ovog uređaja su vrlo raznolike. Osim što može služiti za reprodukciju MP3 glazbe, ima mogućnost reprodukcije video sadržaja u MTV formatu (softver za kodiranje priložen), ima FM prijemnik, mogućnost snimanja glasa itd. Uređaj ima 6 preddefiniranih načina rada equalizera (Jazz, Bass, Pop, Classic, Normal, Rock) te sedmi, Custom mod u kojem sami podešavate postavke. Software uređaja radi vrlo solidno te ćete se lako snaći u svim izbornicima.

Dimenzije uređaja su 87 x 12.5 x 48 mm, a masa je 56 grama. Kao što smo već spomenuli MPV4-AG ima 2GB ugrađene memorije što je dovoljno za veće količine muzike i video zapisa. Podržani formati su MTV, MP3 (podrška za ID3 tagove), BMP, TXT, WAV, WMA i JPEG. Ugrađena Li-Polymer baterija je dovoljna za oko 6 do 7 sati reprodukcije glazbe, odnosno oko 2 sata za video materijal. Puniti ju isključivo možete preko USB kabela.

Uz uređaj ćete dobiti vrlo solidne slušalice, USB kabel za sinkronizaciju sa PC-em, kao i za punjenje baterije, zatim korisničke upute za rad te CD sa programima. U dvotjednom druženju sa uređajem nismo mu mogli pronaći ozbiljniju zamjerku. Jedino možda činjenica da se lako zaprlja otiscima prstiju pa ga je potrebno češće čistiti. Cijena Canyon MPV4-AG uređaja opremljenog sa 2GB memorije je oko 390kn."

Članak na PC Ekspert stranicama pogledajte ovdje.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.