Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima  - PC EKSPERT objavio članak o iPhone/iPod torbicama

Rujan 28, 2009

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC EKSPERT objavio članak o iPhone/iPod torbicama

PC EKSPERT portal objavio je članak o Prestigio iPhone/iPod zaštitnim torbicama. Kako izgledaju i kakve su kvalitete saznajte u daljnjem tekstu

PC EKSPERT portal objavio je članak o Prestigio iPhone/iPod zaštitnim torbicama. Kako izgledaju i kakve su kvalitete saznajte u daljnjem tekstu. Objavljeni članak prenosimo vam u cjelosti:

Prestigio Leather Case
" U sveopćoj iPhone/iPod-o maniji svi žele sudjelovati a pri tome nešto i zaraditi. Trendu se pridružio i Prestigio, pa smo tako od Asbisa dobili dvije kožne torbice za navedene uređaje. Iako sami po sebi, dizajnerski vrlo uspjeli proizvodi, karakteristika im je da se brzo zamrljaju ili pak oštete. Prestigio je napravio torbice koje će vam pomoći u oba slučaja. Kako izgledaju i kakve su kvalitete saznajte u ovom blitz članku.

Prestigio svoje zaštitne kožne torbice za iPhone i iPod Touch nudi u 10 boja, pa tako svatko može pronaći nešto za sebe. Nama su na prvi pogled stigle u ružičastoj za iPhone i crnoj za iPod Touch. Pakirane su u prozirnu plastiku, koja ih adekvatno štiti od vanjskih utjecaja (znatiželjnih ruku po trgovinama). Prestigio se za dizajn i izradu ovih torbica obratio poznatom proizvođaču dodataka za Apple, kineskom Opt-u.  

S obzirom da je riječ o torbicama koje su jednostavne za korištenje, na pakiranju je u samo par sličica objašnjen način njihove upotrebe. iPhone ili iPod Touch je potrebno samo umetnuti te ga izbočeni kutevi torbica čvrsto drže te štite od eventualnih padova, a poklopac također čvrsto sjedi na svome mjestu. Čvrstoća kućišta je postignuta korištenjem poliuretana koji je omotan pravom kožom. Kvaliteta izrade i završne obrade je vrlo dobra. U slučaju ružičaste torbice za iPhone riječ je o brušenoj koži, a u slučaju crne o glatkoj. Mišljenja smo kako bi se brušena koža mogla vrlo lako zaprljati, a pogotovo u "pinky" izdanju. Glatka je puno zahvalnija za održavanje.

Kao što saznajemo sa pakiranja, udomljavanje uređaja ovim torbicama i nije jedina namjena. Mogu se koristiti i kao "krpica" za brisanje ekrana (izbočina na unutarnjoj strani poklopca, te kao stalak. Verzija za iPhone se razlikuje po tome što se na stražnjoj strani nalazi rupa za njegovu kameru. Prestigio ove praktične torbice na našem tržištu nudi po cijenama od 90-tak pa do 140 kuna."

Krešimir Matanović, PC EKSPERT portal

Naručite iPhone/iPod torbice u ASBIS eShopu.

Članak na PC EKSPERT portalu pogledajte ovdje.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.