Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Veljača 09, 2024
Intelovo proširenje Intel Core 14. generacije procesora daje glavnim ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Avanti 1592W i Nobile 1528W prijenosniku

Siječanj 31, 2008

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Avanti 1592W i Nobile 1528W prijenosniku

PC Ekspert portal objavio je članak o Prestigio Avanti 1592W i Nobile 1528W prijenosnom računalu. Naglasili su kako su prijenosnici Avanti i Nobile namijenjeni različitim skupinama korisnika; Avanti serija namijenjena je korisnicima kojima su u prvom redu bitne što bolje multimedijalne sposobnosti računala, dok je Nobile prijenosnik više namijenjen poslovnim korisnicima koji od računala traže robusnost i jednostavnost korištenja. Više informacija pročitajte u daljnjem tekstu...

PC Ekspert portal objavio je članak o Prestigio Avanti 1592W i Nobile 1528W prijenosnom računalu. Naglasili su kako su prijenosnici Avanti i Nobile namijenjeni različitim skupinama  korisnika;  Avanti serija namijenjena je korisnicima kojima su u prvom redu bitne što bolje multimedijalne sposobnosti računala, dok je Nobile prijenosnik više namijenjen poslovnim  korisnicima koji od računala traže robusnost i jednostavnost korištenja. Prenosimo vam dio teksta objavljenog na PC Ekspert stranicama:

Prestigio Avanti 1592W

"Model koji je nama stigao na test obojan je u crno-sivu kombinaciju te izgleda vrlo elegantno. Kvaliteta plastike je solidna te je cijeli prijenosnik dosta robustan. Tipkovnica je solidna i ugodna za rad kao i touchpad. Između tipaka touchpada se solidno smjestio čitač otisaka prstiju. Izneneđenje predstavlja ugrađeni multimedijski kontroler koji nam omogućuje navigaciju kroz neki od multimedijalnih playera a nalazi se na desnoj strani prijenosnika ispod tipkovnice. Kvaliteta tipaka kontrolera bi mogla biti malo bolja no sasvim je adekvatna za cjenovni razred kojem ovaj prijenosnik pripada. Iznad tipkovnice na lijevoj strani mjesto su našle ostale multimedijalne tipke koje između ostaloga pokreću browser i kontroliraju jačinu zvuka. Na skroz desnoj strani je dovoljno velika i uočljiva tipka za pokretanje prijenosnika. Na samom rubu prijenosnika sa prednje starne svoje mjesto je našao niz LE dioda za pružanje informacija o trenutnim aktivnostima prijenosnika.

U cjelini gledano za 6.990,00kn koliko ovaj prijenosnik košta dobivamo solidan proizvod koji nudi sve mogućnosti koje jedan multimedijalni prijenosnik treba imati. Osim toga snaga ugrađenih komponenti garantira bezbrižan rad na modernim operativnim sustavima, a ugrađena nVidijina grafička kartica nove generacije omogućuje i igranje manje zahtjevnih naslova koji bi trebali glatko raditi na nativnoj rezoluciji ugrađenog ekrana." 

Prestigio Nobile 1528W

"Prijenosnik nam je došao u tamno sivoj boji koja odgovara klasičnom i nenametljivom dizajnu. Ipak, kako sve ne bi bilo sivo Prestigio je umetnuo detalje poput aluminijskih tipaka te aluminijskih šarki ekrana, a kome ni to nije dovoljno može odabrati atraktivniju crvenu boju u kojoj Prestigio također isporučuje ovaj model. Kvaliteta izrade prijenosnika je vrlo dobra, čitava konstrukcija je robusna i plastika se ni na kojem dijelu ne uvija. Tipkovnica je ista kao i na prethodnom Avanti modelu, dakle ugodna za rad i solidne kvalitete. Touchpad je solidan, kao i tipke ispod njega. Ono što ovom prijenosniku nedostaje je čitač otisaka prstiju što je sigurnosna značajka koja je prisutna u većini poslovnih prijenosnika. Na lijevo od tipkovnice su se smjestile tipke za kontrolu jačine zvuka koji je na ovom prijenosniku vrlo dobar i zbog činjenice da ima ugrađen subwoofer. Na desnoj strani tik iznad tipkovnice je svoje mjesto pronašla tipka za pokretanje prijenosnika koja je napravljena od aluminija i daje dašak ekskluzive ovom modelu, čemu pridonose i istovjetne tipke za kontrolu zvuka.

Sve u svemu, Nobile je solidno opremljen prijenosnik, dovoljno jak da može zadovoljiti kako polovne korisnike tako i kućne te je to njegova najveća vrijednost. Povoljnom cijenom od 4.490,00kn vjerujemo kako će biti prihvaćen od širokog kruga korisnika."

Kompletan članak na PC Ekspert stranicama pročitajte ovdje.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.