Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
što drugi kažu o Prestigio proizvodima: IT svet - Test monitora P3221W

Listopad 22, 2007

što drugi kažu o Prestigio proizvodima: IT svet - Test monitora P3221W

Informatički časopis "IT Svet" testirao je LCD monitor P3221 iz serije "Performance" prestigio monitora. Autor članka pohvalio je kvalitetu izrade, prikaz slike dok je jedini minus bio izostanak DVI priključka.

Informatički časopis "IT Svet" testirao je LCD monitor P3221 iz serije "Performance" prestigio  monitora. Autor članka pohvalio je kvalitetu izrade, prikaz slike dok je jedini minus bio izostanak DVI priključka.

"Prestigio P3221W

Odličan Prestigio multimedijalni monitor vrlo kvalitetne izrade. Slika je vrlo dobra, oštra i sa odličnim bojama. Ergonomija nije jača strana, ali zato ima ugrađene zvučnike. Ovaj model se pokazao odlično, a zameramo jedino to što nema DVI konekciju.

Prestigio u svom vrlo bogatom proizvodnom programu ima i monitore, od kojih smo neke već imali prilike da predstavimo. Ovoga puta, red je na multimedijalni model P3221W, koji pored velike dijagonale kao stvorene za gledanje filmova, ima i integrisane zvučnike. Prilično smo pozitivno bili iznenađeni prikazanom slikom, kojom Prestigio P3221W kože konkurisati mnogim skupljim modelima."

Kompletan članak pročitajte ovdje
Sve Prestigio LCD modele možete pogledati na stranicama www.prestigio.com.hr