Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Facebook ljetni foto natječaj - objava pobjednika!

Listopad 05, 2011

Facebook ljetni foto natječaj - objava pobjednika!

Prestigio je jučer objavio pobjednike Facebook ljetnog foto natječaja "Podijelite sa Prestigiom najluksuznije ljetne trenutke!"

Prestigio je jučer objavio pobjednike Facebook ljetnog foto natječaja "Podijelite sa Prestigiom najluksuznije ljetne trenutke!"

Pobjednička fotografija pripada Marina Marina iz Rusije, koja je osvojila glavnu nagradu natječaja - Prestigio MultiPad PMP5080B. Annastella Lazarou, Dragan Lovrenčić, Gergana Kurukyuvlieva i Joshua Hawker osvojili sudrugo, treće, četvrto i peto mjesto koje im je osiguralo odlične Prestigio nagrade.

"Odaziv tijekom natječaja je bio sjajan, i bilo je nevjerojatno vidjeti različite fotografije nastale na traženu temu. Zaista smo uživali u primanju fotografija i želimo svima zahvaliti na sudjelovanju! Nije bilo jednostavno odabrati pet pobjedničkih fotografija, budući da su pristigle fotografije bile zaista nevjerojatne. Ipak, pobjednici su zasluženo osvojili svoje nagrade a mi smo sretni što samo ih nagradili sa zadivljujućim nagradama!" - izjavio je Prestigio Marketing Team.

Pobjedničke fotografije zabilježile su jedinstvenost i čaroliju trenutka, prikazujući luksuz trenutaka provedenih sa obitelji, prijateljima i prirodom. Luksuz je pronaći ljepotu u najjednostavnijim stvarima i upravo je ta činjenica pomogla žiriju u odabiru pobjedničkih fotografija.

Natječaj "Podijelite sa Prestigiom najluksuznije ljetne trenutke" trajao je od kraja kolovoza do 2. listopada, dok je on-line glasovanje trajalo posljednja dva tjedna. Facebook fanovi Prestigio stranice likeovima su glasali za omiljenu fotografiju.

Više informacija pročitajte na Prestigio Facebook stranici.