Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Prestigio je proglasio pobjednike trećeg Internacionalnog natječaja “Take the Funny Way”

Travanj 02, 2008

Prestigio je proglasio pobjednike trećeg Internacionalnog natječaja “Take the Funny Way”

Prestigio Technologies Ltd. objavio je rezultate trećeg Internacionalnog natječaja “Take the Funny Way”. Od 300 prijava pristiglih iz 35 zemalja iz cijelog svijeta, žiri i publika odabrali su 4 koje su odnijele nagrade.

Kompanija Prestigio Technologies objavila je rezultate trećeg Internacionalnog natječaja “Take the Funny Way”. Od 300 prijava pristiglih iz 35 zemalja iz cijelog svijeta, žiri i publika odabrali su 4 koje su odnijele nagrade.

1. travnja - na svjetski dan šale - organizatori natječaja objavili su odluku Prestigio žirija i rezultate ankete provedene na web stranici natječaja. Ovogodišnji natječaj bio je zaokupnjen umjetničkom vizijom smiješnih trenutaka spojenih sa putovanjima i navigacijom u modernom hi-tech okruženju. Svi radovi prijavljeni na natječaj morali su sadržavati barem jedan element Prestigio branda.

Posebna nagrada po izboru korisnika dodijeljena je na temelju rezultata ankete provedene na web stranici natječaja. Najveću podršku za svoj rad dobila je Olga Kuznetsova iz Ukrajine, čiji je rad "Auti" osvojio 35 glasova:

Olga je osvojila precizan i izdržljiv Prestigio GPS Bluetooth receiver i nagradu u gotovini u iznosu od 100USD.

Preostale tri nagrade dodijeljene su od strane Prestigio žirija koji se sastoji 20 članova kompanije iz podružnica s Cipra, Češke, Rusije, Ukrajine, Bjelorusije te Nizozemske. Prestigio žiri čine profesionalni dizajneri i umjetnici.

Na temelju rezultata glasačkog žirija, glavna Grand nagrada jednoglasno je dodijeljena Igoru Kondenko iz Ukrajine, za njegov izuzetno kreativan  uradak imena"Labirint". Umjetnik se vrlo duhovito osvrnuo na antički grčki mit o Minotauru:

Da je Minotaur koristio suvremenu GPS tehnologiju, slavni grčki junak Theseus ne bi imao šanse za preživljavanje. Grand Prix pobjednik osvojio je glavnu nagradu u iznosu od 1 000 USD.

Zlatna nagrada dodijeljena je Polu Leurs iz Luksemburga, za njegov crtež "Pristup semaforu":

Pol je osvojio  Prestigio GeoVision 430 navigator i gotovinsku nagradu u iznosu od 400USD.

Srebrna nagrada dodijeljena je Istvanu Kelemen (Mađarska) za njegov rad "Privatna navigacija" :

Istvan je osvojio Prestigio GeoVision 350 GPS navigator i 200 USD.

Ujedno, zbog velikog broja prijava, Prestigio žiri odlučio je dodijeliti i dvije dodatne Srebrne nagrade.

Druga Srebrna nagrada dodijeljena je  Peteru Tjagunov (Njemačka) za njegov rad "Spomenik".

Treća Srebrna nagrada dodijeljena je natjecatelju iz Srednje Amerike Alexandreu Franco (Brazil), za njegov rad "Mojsijev GPS":

Svi dobitnici Srebrne nagrade osvojili su Prestigio GeoVision 350 GPS navigator  i 200 USD.

Iako je treći Internacionalni Prestigio natječaj tek završio, Prestigio je već u pripremama za tradicionalni internacionalni natječaj umjetničke fotografije koji će započeti krajem travnja 2008. Ovogodišnji natječaj crteža potvrdio je beskrajnost i prepoznatljivost Prestigio branda. Sljedeći natječaj crteža predviđen je za prosinac 2008.

Najbolji crteži sa Prestigio natječaja biti će prikazani na internacionalnoj izložbi crteža koja će se održati u Kući Humora i Satire u bugarskom gradu Gabrovo u ožujku 2009. godine.

Prestigio je od 2004. stvorio tradiciju održavanja umjetničkih natjecanja koja promoviraju Prestigio brand i identificiraju i ohrabljuju nadarene umjetnike i dizajnere iz cijelog svijeta.

Više informacija o Prestigio natječaju pročitajte ovdje.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.