Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - T3 časopis objavio je članak o Canyon CNR-PC2

Svibanj 05, 2008

Što drugi kažu o Canyon proizvodima - T3 časopis objavio je članak o Canyon CNR-PC2

T3 časopis u svom je izdanju za travanj objavio članak o Canyon CNR-PC2 u kojem su naglasili njegov usklađeni izgled i tihi rad. Više informacija pročitajte u daljnjem tekstu...

T3 časopis u svom je izdanju za travanj objavio članak o Canyon CNR-PC2 računalu u kojem su naglasili njegov usklađeni izgled i tihi rad. Osim testa provedenog na CNR-PC2, autor teksta spomenuo je i Canyon CNR-PC3 model  koji se u usporedbi sa testiranim CNR-PC2 modelom razlikuje jedino u AMD AthlonX2 4000 procesoru. Tekst članka prenosimo Vam u cjelosti:

"SIGURNO NISTE mislili da je i u PC svijetu računala moguće imati dizajnerski lijep i simpatičan sustav, a da to nije neki tamo Apple (koji uzgred rečeno koristi iste komponente kao PC-IBM kompatibilna računala). Dakle testirali smo cijelu konfiguraciju iz Canyona koja uključuje kučište (sa svim hardverom naravno), tipkovnicu, miša, kameru i LCD monitor, što samo po sebi nije toliko zanimljivo, ali svi ovi dijelovi sustava su dizajnerski usklađeni i izgledaju vrlo "živahno". Srce sustava je Intel E2160 dvojezgreni procesor, ugrađeno je 2GB radne memorije, grafička kartica nVidia 8400GS 256MB, tvrdi disk od 250GB, DVD čitač/pisač, kao i čitač memorijskih kartica. Operativni sustav je Windows Vista Home Premium, koja će vam omogučiti bolju interakciju sa multimedijom. Cijeli sustav je izgrađen od komponenata poznatih proizvođača kao što su Gigabyte i Samsung. Monitor je veličine 19 inča i širokog zaslona, a razlučivost je 1440x900 točaka. S obzirom da je ugrađena PCI-Express grafička kartica, s ovim računalom ćete se moći i poigrati, doduše ne sa previsokim postavkama u igrama. Tipkovnica i miš su također u bijelo- narančastoj varijanti, s time da je miš prelagan i ne ostavlja dobar dojam prilikom korištenja, dok je tipkovnica zadovoljavajuće kvalitete sa multimedijskim tipkama. Windows Vista experience indeks je za cjelokupno računalo bio 3.4, što će reći da je ovo u performansama prosječno računalo. Moramo pohvaliti tišinu u radu koja je svakako važna ako računalo koristite kod kuće. DVD uređaj je skriven iza maske i otvara se pritiskom na tipku na kučištu a na prednjoj strani se nalaze dva USB priključka te ulaz za mikrofon i izlaz za slušalice. Naravno zvučna kartica je integrirana sa standardnim 5.1 izlazima, tu su još i 4 USB priključka straga, PS/2 i mrežni priključak. Na samom kučištu postoje mjesta predviđena za ugradnju dodatnih ventilatora, ali ovo računalo je bilo stabilno i tiho prilikom korištenja tako da smatramo da takav zahvat nije potreban."

 

T3, broj 67, travanj 2008.

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.