Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBIS u svoju ponudu uvodi Western Digital

Veljača 04, 2009

ASBIS u svoju ponudu uvodi Western Digital

Limassol (Cipar), 3. veljače 2009. – ASBISc Enterprises PLC, vodeći dobavljač računalnog haradvera i softvera na području EMEA regije, upotpunio je svoj prodajni program potpisivanjem distribucijskog ugovora sa Western Digital (WD) kompanijom. WD je jedan od pionira i dugogodišnjih industrijskih leadera u proizvodnji proizvoda za pohranu podataka.

Limassol (Cipar), 3. veljače 2009. – ASBISc Enterprises PLC, vodeći dobavljač računalnog haradvera i softvera na području EMEA regije, upotpunio je svoj prodajni program hard diskova potpisivanjem distribucijskog ugovora sa Western Digital (WD) kompanijom. WD je jedan od pionira i dugogodišnjih industrijskih leadera u proizvodnji proizvoda za pohranu podataka.

Prema uvjetima sklopljenog ugovora , ASBIS je, putem distribucijskih centara i ASBIS ureda smještenih u više od 26 zemalja,  ovlašten za prodaju širokog asortimana WD proizvoda (hard diskova za desktop računala, prijenosnike, audio-video i poslovne aplikacije) diljem Europe i CIS regije.

 “Ovo partnerstvo sa ASBIS-om naglašava WD-ovu predanost CIS regiji. Sada smo u mogućnosti da bolje opslužujemo ova rastuća tržišta sa renomiranim partnerom koji će našim potrošačima ponuditi ne samo najbolje proizvode i tehnologiju već i najbolje moguće "end-to-end customer" iskustvo”, – izjavio je Peter Edinger WD podpredsjednik prodaje za EMEA regiju.

 “Čvrsto vjerujemo da će naša suraradnja sa Western Digitalom biti  jako korisna i za njih i za nas, a posebno za krajnje korisnike u Europi i CIS regiji.” Izjavio je Laurent Journoud, izvršni podpredsjednik prodaje i marketinga u ASBIS Grupe.  Namjeravamo ujediniti naša tržišna znanja i trajno proširiti bazu kupaca uz stručnost, drugog po veličini, proizvođača hard diskova, a sve to s ciljem pružanja uravnoteženog portfelja proizvoda i pune podrške našim partnerima”. 

 

O WD kompaniji

WD, jedan od pionira i dugogodišnji leader u proizvodnji proizvoda za pohranu podataka, pruža proizvode i usluge za ljude i organizacije koje skupljaju, upravljaju i koriste digitalne informacije. Tvrtka proizvodi pouzdane hard diskove visokih performansi koji korisnikove podatke čine dostupnima i zaštićenim od gubitka. WD primjenjuje svoju stručnost na potrošačke proizvode za eksterne, prenosive  i dr. aplikacije. Za više informacija podsjetite kompanijinu web stranicu; www.westerndigital.com.

O ASBIS kompaniji

ASBISc Enterprises PLC  sa jedištem u Cipru, specijaliziran je distributer IT proizvoda vodećih svjetskih proizvođača kao što su Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba i DELL. ASBIS ima vlastite podružnice smještene u 26 zemelja, više od 1000 zaposlenih djelatnika, 2000 kupaca a kompanijini prihodi skoro su dosegnuli 1,4 milijarde US $ u 2007. godini. ASBIS je također i distributer vlastitih brandova Canyon (MP3 playeri, mrežna oprema i ostali gadgeti) i Prestigio (LCD monitori, eksterni  uređaji za pohranu podataka, kožni USB dodatci). Za više informacija posjetite www.asbis.com.

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.