Studeni 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računala za igre i ...
Studeni 08, 2018
Dizajnirajte, stvarajte, uredite, modelirajte i reproducirajte
Listopad 30, 2018
Pred Vama je putovanje koje ne smijete propustiti!
Listopad 29, 2018
Listopad 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio dodavanjem nove Intel® Programmable ...
Rujan 18, 2018
Osnažite svoj sustav, prilagodite vaše svakodnevne zadatke.
Rujan 14, 2018
Infortrend GSa obitelj namijenjena je pružanju optimiziranih performansi SSD-a ...
Kolovoz 16, 2018
Intel predstavlja nove modele NUC Mini računala iz Intel NUC obitelji koji ...
ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

Kolovoz 07, 2018

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN za EMEA tržište: centralna i Istočna Europa, baltičke zemlje, bivši Sovjetski savez, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo oko novog partnerstva s ASBIS kompanijom, čime ćemo predstaviti TYAN serverska rješenja EMEA tržištu. Ova suradnja će osnažiti našu prodajnu mrežu kao i značajno poboljšati uslugu prema korisnicima diljem EMEA tržišta," izjavio je Robby Lin, Senior Director, MiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit.

"Glavni dio TYAN portfelja u segmentu HPC, storage i cloud-serverskih platformi temelje se na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™ procesorima, dizajniranih za podršku HPC-a, podatkovnim centrima, serversku pohranu te tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti visoko-integrirane i pouzdane proizvode i omogućiti stjecanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivnu mrežu.”

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBISc Enterprises plc izjavio je:

"Partnerstvo  s TYAN proširuje ASBIS-ovu ponudu serverskih rješenja, čime našim partnerima nudimo pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning tehnologije i rješenja. S TYAN  serverskim platformama i rješenjima pohrane, naši partneri mogu se usredotočiti na širenje poslovanja i  paleta usluga bez previše uloženog vremena i dodatnih troškova."

O kompaniji TYAN:

TYAN, vodeći serverski brand MiTAC Computing Technology Corporation koji je dio MiTAC Group (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište napredne  x86 i x86-64 servere/workstation board tehnologije, platforme i serverska rješenja. Orjentirani su kopcima iz segmenta OEM, VAR, System Integratora i Resellera diljem svijeta. TYAN nudi liderima sklabilne, visoko integrirane i pouzdane proizvode širokog spektra.

Za više informacija posjetite MiTAC web stranicu http://www.mic-holdings.com ili TYAN web stranicu na http://www.tyan.com

O ASBIS:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružatelj rješenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B market solutions i ICT distribuciju  rješenja  od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rješenja za cloud bazirane usluge.

Za više informacija posjetite: www.asbis.com.