Lipanj 14, 2019
Minsk, Bjelorusija - Prestigio i Clevetura LLC predstavili su prvu na svijetu ...
Lipanj 12, 2019
Radeon™ RX predstavlja seriju proizvoda temeljenu na novoj ekstremnoj gaming ...
Lipanj 04, 2019
COMPUTEX 2019: AMD predstavio novu generaciju visokoučinkovitih 7nm računalnih ...
Svibanj 30, 2019
Intel, partner u industriji koja pruža revolucionarne performanse, umjetnu ...
Svibanj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija jedno je od najinovativnijih noviteta na ...
Svibanj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd predstavlja rješenja za pohranu podataka tremeljenu na AI ...
Svibanj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integrira te dalje razvija visoke performanse računalne i ...
Travanj 18, 2019
Najnoviji Dell "Go Beyond:The Island" program je krenuo! Provjerite uvjete i ...
Travanj 18, 2019
Novi Dell katalog sadrži detaljne informacije o proizvodima i pruža vrlo ...
ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

Kolovoz 07, 2018

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN za EMEA tržište: centralna i Istočna Europa, baltičke zemlje, bivši Sovjetski savez, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo oko novog partnerstva s ASBIS kompanijom, čime ćemo predstaviti TYAN serverska rješenja EMEA tržištu. Ova suradnja će osnažiti našu prodajnu mrežu kao i značajno poboljšati uslugu prema korisnicima diljem EMEA tržišta," izjavio je Robby Lin, Senior Director, MiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit.

"Glavni dio TYAN portfelja u segmentu HPC, storage i cloud-serverskih platformi temelje se na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™ procesorima, dizajniranih za podršku HPC-a, podatkovnim centrima, serversku pohranu te tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti visoko-integrirane i pouzdane proizvode i omogućiti stjecanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivnu mrežu.”

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBISc Enterprises plc izjavio je:

"Partnerstvo  s TYAN proširuje ASBIS-ovu ponudu serverskih rješenja, čime našim partnerima nudimo pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning tehnologije i rješenja. S TYAN  serverskim platformama i rješenjima pohrane, naši partneri mogu se usredotočiti na širenje poslovanja i  paleta usluga bez previše uloženog vremena i dodatnih troškova."

O kompaniji TYAN:

TYAN, vodeći serverski brand MiTAC Computing Technology Corporation koji je dio MiTAC Group (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište napredne  x86 i x86-64 servere/workstation board tehnologije, platforme i serverska rješenja. Orjentirani su kopcima iz segmenta OEM, VAR, System Integratora i Resellera diljem svijeta. TYAN nudi liderima sklabilne, visoko integrirane i pouzdane proizvode širokog spektra.

Za više informacija posjetite MiTAC web stranicu http://www.mic-holdings.com ili TYAN web stranicu na http://www.tyan.com

O ASBIS:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružatelj rješenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B market solutions i ICT distribuciju  rješenja  od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rješenja za cloud bazirane usluge.

Za više informacija posjetite: www.asbis.com.