Ožujak 19, 2019
Seagate pruža pouzdana rješenja za pohranu podataka za sve vrste nadzora, od ...
Ožujak 06, 2019
Seagate ostaje predan pružanju cjelokupnog Exos™ portfelja koji može odgovoriti ...
Veljača 08, 2019
ASBIS ponovo vraća TOSHIBA prijenosnike na Hrvatsko tržište.
Veljača 05, 2019
CloudFest 2019 je najznačajnije godišnje događanje namijenjeno cloud i global ...
Siječanj 16, 2019
PRESS RELEASE - 16 Siječnja 2019, Limassol, Cyprus
Prosinac 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg skladišnog centra s Infortrend GSa 5000
Studeni 19, 2018
Enterprise-class sustav za pohranu podataka prepoznatljiv za potpunu viziju i ...
Studeni 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gaming doživljaj u 1080p s najsuvremenijom ...
ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

Kolovoz 07, 2018

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN za EMEA tržište: centralna i Istočna Europa, baltičke zemlje, bivši Sovjetski savez, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo oko novog partnerstva s ASBIS kompanijom, čime ćemo predstaviti TYAN serverska rješenja EMEA tržištu. Ova suradnja će osnažiti našu prodajnu mrežu kao i značajno poboljšati uslugu prema korisnicima diljem EMEA tržišta," izjavio je Robby Lin, Senior Director, MiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit.

"Glavni dio TYAN portfelja u segmentu HPC, storage i cloud-serverskih platformi temelje se na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™ procesorima, dizajniranih za podršku HPC-a, podatkovnim centrima, serversku pohranu te tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti visoko-integrirane i pouzdane proizvode i omogućiti stjecanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivnu mrežu.”

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBISc Enterprises plc izjavio je:

"Partnerstvo  s TYAN proširuje ASBIS-ovu ponudu serverskih rješenja, čime našim partnerima nudimo pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning tehnologije i rješenja. S TYAN  serverskim platformama i rješenjima pohrane, naši partneri mogu se usredotočiti na širenje poslovanja i  paleta usluga bez previše uloženog vremena i dodatnih troškova."

O kompaniji TYAN:

TYAN, vodeći serverski brand MiTAC Computing Technology Corporation koji je dio MiTAC Group (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište napredne  x86 i x86-64 servere/workstation board tehnologije, platforme i serverska rješenja. Orjentirani su kopcima iz segmenta OEM, VAR, System Integratora i Resellera diljem svijeta. TYAN nudi liderima sklabilne, visoko integrirane i pouzdane proizvode širokog spektra.

Za više informacija posjetite MiTAC web stranicu http://www.mic-holdings.com ili TYAN web stranicu na http://www.tyan.com

O ASBIS:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružatelj rješenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B market solutions i ICT distribuciju  rješenja  od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rješenja za cloud bazirane usluge.

Za više informacija posjetite: www.asbis.com.