Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Canyon STEALTH – tajnoviti noviteti - PC EKSPERT recenzija

Svibanj 03, 2012

Canyon STEALTH – tajnoviti noviteti - PC EKSPERT recenzija

EKSPERT objavio je detaljnu recenziju o novoj Canyon Stealth proizvodnoj liniji.

PC EKSPERT objavio je detaljnu recenziju o novoj Canyon Stealth proizvodnoj liniji. Kakav su dojam ostavili ovi cool mat crni proizvodi pročitajte u daljnjem tekstu. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

"Canyon je nedavno predstavio novu proizvoda nazvanu Stealth, nastalu u slavu jakosti i moći kako navodi proizvođač. Sve proizvode karakterizira cool izgled s mat crnom površinom uz dodatak narančaste kod torbe za laptop. Stealth seriju čine slušalice, USB zvučnici, miševi, notebook torbe i zaštitne navlake. Asbis nam je poslao od svega po nešto pa tako test hrpicu čine dva optička miša - žični i bežični, USB stereo zvučnici, slušalice i torba za laptop u kojoj se smjestila i zaštitna navlaka. Svi uređaji dolaze u pakiranjima s cijelom prozirnom prednjom stranom te mat crnom stražnjom stranom dok je torba također crne mat boje, a iznutra većinom narančasta kao i priložena zaštitna navlaka. Iako su nazvani Stealth (č: prikriveno, potajno, nevidljivo), mi ćemo za vas razotkriti njihovu valjanost pa krenimo redom od većih prema manjima.

Torba za laptop - CNL-MBNBO9

15,6" laptop torba, model CNL-MBNBO9 je mat-crne boje izrađena od mekanog plastificiranog materijala, sa širokom trakom za nošenje preko ramena, točnije 5 cm i dvije poprečne trake oko cijele torbe s kopčama na krajevima koje dodatno osiguravaju sadržaj. Podržava prijenos računala dimenzija do 380x280x40 mm.

Osim ovog modela, Canyon u Stealth seriji nudi još nekoliko modela torbi za prijenosna računala: za tablet PC-e do 10", za laptope veličine do 13,3" i top-model za laptope do 15,6" slično našem modelu na testu uz više džepova za stvari, jedan vanjski bočni pretinac na patent zatvaranje i dodatne ručke za nošenje. Kao što smo u uvodu spomenuli, torba je iznutra narančaste boje, sastoji se iz pet odjeljaka i odvojive zaštitne navlake smještene u sredini.

Stereo slušalice - CNL-MBHP04

Canyon Stealth stereo slušalice, model CNL-MBHP04 dolaze u plastičnoj crnoj kutiji s umalo cijelom prozirnom prednjom stranom te slušalicama „na izvol'te“. Pri dnu prednje strane navode se naziv, model i osnovni featurei slušalica dok je na prozirnom dijelu naziv proizvođača te nekoliko ikona istih tih featurea. Na stražnjoj stranici nastavlja se ista priča, tri već spomenute značajke u nebrojenim svjetskim jezicima protežu se cijelom stranom. Tek na bočnoj stranici pakiranja uočavamo „Stealth Series“ znak. Inače, pakiranje ima jedinstven mehanizam kopči koji zahtjeva malo pažnje i strpljenja kod otpuštanja, ali je vrlo pouzdan te jednostavan.

Uz slušalice u pakiranju dolaze još samo šture korisničke upute. Priloženi gumirani kabel je dosta kratak - samo 120 cm, posebno ako pokušate koristiti slušalice za spoj na stražnji priključak kućišta računala smještenom na podu (č: nemoguće). Priključak je pozlaćeni 3,5 mm. Canyon Stealth seriju odlikuje mat crna boja pa tako i ove slušalice uz ponešto srebrne boje konstrukcije držača i crvene mrežice unutrašnjosti jastučića.

USB stero zvučnici - CNL-MBSP20H

Dizajn je moderan, prevladavaju zaobljene linije, crna mat boja s prednje strane i kućište sjajne crne boje. Donja strana kućišta je ravna bez nožica za stajanje, ali ionako nisu potrebne kod ovako malih zvučnika. Kad bolje razmislimo, mogle su se tu naći barem silikonske nožice koje bi donekle izolirale utjecaj na podlogu ali nećemo to zamjeriti Canyonu.

Atraktivni zvučnici crne boje, kvalitetne izrade, minimalistički dizajnirani i vrlo malih dimenzija očito namijenjeni za razne oblike multimedijskih uređaja s USB izlazom, vrlo dobro odrađuju posao u granicama koje je Canyon zacrtao. Nedostaje tek poneki priključak ili koja LED-ica za još bolji dojam. Cijena od tek 99 kuna (s PDV-om), dodatno ide u prilog za nabavu ovog para zvučnika.

Optički miševi - CN-MBMSO02 i CNL-MBMSOW02

Miševi imaju dvije glavne tipke, dvije bočne tipke s lijeve strane uz položaj za palac, kotačić za scrollanje te iza njega na vrhu -tipku za izmjenu osjetljivosti optičkog senzora u letu a mogućnosti su sljedeće: 1000, 1200 i 1600 dpi. Sve tipke kao i scroll kotačić su crne mat boje kao i ostatak miša, osim crvenkastog svjetla optičkog senzora. Sa stražnje strane na mjestu oslonca dlana nalazi se natpis Canyon. Inače, odmorišta za prste s lijeve i desne strane izrađena su od materijala hrapave površine a dodatno, odmorište palca ima točkasta udubljenja za još bolji grip."

Marijo Hađina, PC EKSPERT portal

Kompletnu recenziju pročitajte na PC EKSPERT stranicama.

Naručite Canyon Stealth u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.