Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o nama - BUG objavio recenziju DELL i AOC 3D monitora

Svibanj 11, 2012

Dell, AOC

Što drugi kažu o nama - BUG objavio recenziju DELL i AOC 3D monitora

Časopis BUG je u svom izdanju za mjesec svibanj (br.234) objavio veliki test 3D monitora na kojem su se našla i dva naša modela; Alienware OptX AW2310 i AOC e2352Phz.

Časopis BUG je u svom izdanju za mjesec svibanj (br.234) objavio veliki test 3D monitora na kojem su se našla i dva naša modela; Alienware OptX AW2310  i AOC e2352Phz koji je osvojio i BEST BUY titulu. Prenosimo vam dio objavljenog članka: 

Alienware OptX AW2310

Alienware OptX AW2310

"Ovaj monitor zapravo oduševljava stilom - prepoznatljjiv alienski stil dobro mu stoji, a ima uvjerljivu, čvrstu i prilagodljivu bazu - može se naginjati, podešavati po visini i zakretati lijevo/desno. Po kvaliteti izrade najuvjerljiviji je na testu; eventualno mu može konkurirati najjači Samsungov model. Ledice s kontrolama na desnoj strani kod uključenja odigraju svoj ples, kad se kontrole koriste oglašava se"bip", koji baš i nije nekog pravog alienskog tipa. Zanimljiva stvar - Alienwareov monitor osjeća vašu prisutnost - ako približite prste na nekoliko cetimetara od gumbiju, zasvijetlit će ledica za pozivanje ekranskog izbornika. Sa stražnje strane ruke postolja nalazi se poznati Alienwareov trodimenzionalni amblem. Ako imate Nvidijin paket 3D Vision ili ga planirate nabaviti, onda je ovaj monitor jedna od privlačnijih opcija."

AOC e2352Phz

"... odmah nakon uključenja ovaj nas je monitor ugodno iznenadio. Već s tvorničkim postavkama slika je bila korektna, idealne svjetline i kontrasta za uobičajen rad, tako da se ovaj monitor odmah učinio kao OK monitor za svakodnevni nezahtjevan rad. Spojen preko DVI-a ujedno je pokazivao kontinuiranu tonsku skalu sive, a DVI mu je omogćio i igranje u Full HD-u pri 60Hz. Međutim kad se malo bolje zagledate u sliku, uočite da sve ima svoju cijenu - ima dosta šrafiranja (ditheringa), zbog čega je slika nešto nestabilnija, pogotovo kad je riječ o vrlo kontrastnim uzorcima. Zanimljivo je što je napajanje ugurano u ionako maleno kućište monitora, dakle nema ciglu na žici. Kao i većina, dolazi s TriDef driverom, s tim da nam se čini da smo upravo s ovim monitorom imali najmanje problema kod slaganja 3D prikaza. Korištenje monitorovih kontrola dosta je naporno, pa je dobro što AOC isporučuje i program za podešavanje. Sve u svemu, zbog relativno povoljne cijene ovaj monitor može poslužiti za ulazak u svijet 3D-a, no zahtjevniji bi korisnici možda ipak trebali pogledati malo jače modele."

Mario Baksa, BUG svibanj 2012. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.