Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Siječanj 16, 2020
Koristi gotovo svaki kvadratni milimetar na raspolaganju. Isto tako je, kao i ...
Siječanj 08, 2020
Perenio IoT najavio svjetsko predstavljanje u sklopu Consumer Electronics Showa ...
Prosinac 19, 2019
Matična ploča MU71-SU0 za Intel Xeon W-3200 sadrži šest PCIe x16 slotova i osam ...
Prosinac 12, 2019
Izvješće se temelji na odgovorima 5000+ IT stručnjaka i istražuje stupanj ...
Prosinac 12, 2019
High-fi AAA gaming s do 90FPS.
Prosinac 09, 2019
Novi super serveri nude O-RAN open-platform softvere, Intel Xeon procesore, ...
Infinidat udvostručio rast prihoda 2017. godine u EMEA regiji

Infinidat udvostručio rast prihoda 2017. godine u EMEA regiji

Infinidat ostvario veliki rast prihoda tijekom 2017.godine

Tvrtka specijalizirana za rješenja za pohranu podataka Infinidat Ltds petabajtnim rješenjima za pohranu velikih količina podatka, objavila je vijest da je tijekom 2017. godine udvostručila svoje prihode u zemljama iz EMEA regije u odnosu na prethodnu godinu.

Ključ ovog uspjeha nije bio samo u odličnim prodajnim rezultatima ostvarenim u prodajnom kanalu, već i ulaganja u proizvodnu liniju kao i u njen dodatni razvoj. Osim toga, Infinidat je uspio pretvoriti zadovoljne klijente u svoje zagovornike koji su im time donjeli dodatnu reputaciju i zaradu.

Kako bi uspješno održala nastavak rasta, Infinidat će i dalje ulagati u vlastit partnerski program jer je i on pridonio većem prihodu u EMEA regiji tijekom prošle godine.

Novoimenovani direktor EMEA kanala Hanan Altif, koji je prethodno vršio dužnost regionalnog voditelja VMware kanala, nastavit će razvijati prodaju putem ostvarenog kanala, održavati odnose s partnerima i ulagati u razvoj i njihovo osposobljavanje. Dodatno, tvrtka u planu ima zapošljavanje novih djelatnika gdje je samo u sljedećem tromjesečju planirano 20% povećanje broja predstavnika prodaje.

"Tijekom protekle godine kompanije koje rade s drugim prodavačima pohrane postale su svjesnije proizvoda tvrtke Infinidata i pomno su pratile našu posebnu ponudu proizvoda kao i naš rast", rekao je Dan Shprung, VicePresident za  EMEA, Infinidat. Neki od tih kompanija sada su postali naši klijenti i tako ostvaruju sva očekivanja svojih kupaca i partnera. Infinidat ne samo da se proširio na nova tržišta kao što su Španjolska i Portugal, već i stekla uporište u velikim, globalnim tvrtkama."

Uz nastavak rasta u posljednje tri godine, Infinidat je objavio da je u trećem tromjesečju 2017godine završio s financiranjem od 95 milijuna dolara te su ostvarili novi rezultat procjene vrijednosti tvrtke od 1,6 milijardi dolara. Uz to, tvrtka se pozicionirala kao predvodnik u sektoru pohrane podataka vrijednom 40 milijardi dolara.

Ključni uspjesi Infinidata za 2017 godine:

Performanse ostvarene u prodajnom kanalu 

- Infinidat je razvio snažna i uspješna partnerstva u 2017. godini, što je činilo 80% ukupnog prihoda za EMEA regiju.

- Tvrtka je imenovala novog direktora kanala za EMEA regiju kako bi proširila dinamični model u distribuciji i putem prodajnog kanala.

- U 2017 godini Infinidat je stekao nove partnere, uključujući i mnoge koji su se proaktivno preselili od većih prodavača za pohranu podataka u Infinidat.

Inovativnost 

- Infinidat i dalje ulaže u svoj odjel za istraživanje i razvoj kako bi razvio proširenja InfiniBoxhttps: //www.infinidat.com/products-technology/infinibox/.

- U studenom 2017, InfinitiBox R4 predstavio najnovije značajke poput: sinkroniziranu replikaciju, QoS i velika poboljšanja za NAS usluge koje se itekako izdvajaju od ponude konkurenata.

Širenje u nove zemlje 

Kompanija se nastavlja širiti na nova područja diljem EMEA regije. Na primjer, u 2017 godini napravljene su nove narudžbe u Češkoj, Švedskoj, Španjolskoj i Portugalu. Uz to, tvrtka nastavlja širiti svoj rast u osnovnim industrijama gdje pouzdanost, skalabilnost i latencija pohrane podataka predstavljaju ključne elemente u sektoru energetike, komunalnim uslugama, telekomunikacijama i financijama.

Brz i prilagodljiv softverski pristup umjesto "All-Flash" pristupa 

InfiniBox traži softverski pristup, za razliku od tradicionalnih sustava za pohranu poduzeća koji ovise o skupom flash hardveru za izvedbu. Svi algoritmi strojeva koriste se za postizanje vrlo visokih performansi i pouzdanosti za razliku od jeftinog hardvera. InfiniBox sada omogućava troškovnu učinkovitost prethodno rezerviranu za Google, Facebook i ostale hipervektorske operatore, uključujući poslovne podatkovne centre.

"Osim naše tehnologije, Infinidatov agilni pristup omogućuje nam istinski da poslušamo mišljenje naših potrošača - što nam daje izuzetnu prednost nad našim konkurentima" dodaje Shprung. "Putem naših savjetodavnih usluga kao i nedavnim imenovanjem Eran Browna na poziciji CTO-a za EMEA regiju, klijenti naše tvrtke dobivaju glas koji je usmjeren na naš odjel za istraživanje i razvoj pomažući nam da nastavimo isporučivati ​​inovativne proizvode i značajke koje poboljšavaju vrijednost naše ponude." 

Jeste zainteresirani za Infinidat proizvode?  

Kontaktirajte naš tim: storage@asbis.com  ili kontaktirajte lokalni ASBIS ured 

   

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.