Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Siječanj 16, 2020
Koristi gotovo svaki kvadratni milimetar na raspolaganju. Isto tako je, kao i ...
Siječanj 08, 2020
Perenio IoT najavio svjetsko predstavljanje u sklopu Consumer Electronics Showa ...
Prosinac 19, 2019
Matična ploča MU71-SU0 za Intel Xeon W-3200 sadrži šest PCIe x16 slotova i osam ...
Prosinac 12, 2019
Izvješće se temelji na odgovorima 5000+ IT stručnjaka i istražuje stupanj ...
Prosinac 12, 2019
High-fi AAA gaming s do 90FPS.
Prosinac 09, 2019
Novi super serveri nude O-RAN open-platform softvere, Intel Xeon procesore, ...
Fujitsu predstavio ETERNUS TR800 Seriju uređaja za pohranu u virtualnom okruženju

Siječanj 20, 2015

Fujitsu, storage

Fujitsu predstavio ETERNUS TR800 Seriju uređaja za pohranu u virtualnom okruženju

Reduces storage costs by up to 50%, facilitates support for large-scale virtual environments

BUY ONLINE

Fujitsu proizodi 

Fujitsu je nedavno predstavio tri nova modela iz serije  FUJITSU Storage ETERNUS TR serije a koji su namijenjeni velikim virtualnim okruženjima. Novi modeli dolaze pod nazivom ETERNUS TR820, ETERNUS TR850 i ETERNUS TR880, reduciraju cijenu u odnosu na kapacitet do 50%.

Najbolji model -  ETERNUS TR880 sposoban je za spajanje do 3,500 virtualnih uređaja , ugrubo za oko 1.8 puta više od prethodnog modela te podržava još i veće volumene podataka. Uz to, biti će ponuđena i nova funkcija enkripcijepodataka na disku.

Pozadina razvoja

U ovisnosti o rastu veličina sustava koje koriste poslužitelji i desktop virtualizacijske tehnologije te kako bi se zadovoljila potreba za većim prostorom pohranei odgovorilo na kompleksne konfiguracije dizajna i upravljanja Fujitsu je ponudio kroz svoje programe ETERNUS TR seriju proizvoda u kolovozu 2013. godine.

Fujitsu će sada ponuditi tri nova modela u ETERNUS TR800 seriji, koji će podržavati još i veče sustave kao dodatak cjenovno povoljnijoj verziji.

ETERNUS TR800 series

ETERNUS TR800 series

Značajke ETERNUS TR800 serije

  • Niži troškovi pohrane 

Korištenjem najnovijih algoritama, efikasnost korištenja podatkovnog prostora je značajno napredovala.Uz ETERNUS TR850, je skoro dvostruko veći prostor pohrane kod single storage system jedinice - do 66TB, a time cijena pohrane u odnosu na količinu pohranjenih podataka je 50% manja.

  • Podrška velikim virtualnim okruženjima i smanjenje troškova rada 

Kao dodatno poboljšanje u odnosu na prethodni model ETERNUS TR820 i ETERNUS TR850, Fujitsu u ponudi ima i ETERNUS TR880, koji predstavljna potpuno novi proizvod i nastavak serije. Opremljen s SSD uređajima visokog kapaciteta ETERNUS TR880 može procesuirat do 3,500 virtualnih uređaja - što je oko 1.8 puta više nego kod prethodnog modela. Podatkovni prostor iznosi do 100TB, što je ugrubo oko tri puta više u odnosu na prethodni model . Sve ovo omogućuje korištenje kod velikih sustava jer ovakav uređaj uz sve navedene prednosti dodatno i štedi prostor dok potrošnja energije može biti manja i do 70%.

  • Poboljšana sigurnost pohrane 

Kako bi se ostvarili zahtjevi sigurnosti pohranjenih podataka kosristi se visoko pouzdanaAES-256-bitna metoda enkripcije koja ne utječe na performanse pohrane i moguće ju je dodatno odabrati.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.