Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Prosinac 08, 2017
Proširujući svoju široku ponudu certificiranih SAP Certified sustava, ...
Studeni 10, 2017
Prijavite se u Dell Partner Program i sudjelujte u Speed Up N!CE nagradnom ...
Studeni 09, 2017
Intel je danas objavio vijest da je Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD ...
Listopad 27, 2017
Intel je danas objavio vijest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije ...
Rujan 29, 2017
Predstavljamo najnoviji dodatak drugoj generaciji Intel® 3D NAND SSD family, ...
Rujan 25, 2017
ASBIS je postao službeni distributer INFINIDAT rješenja na novim tržištima: ...
Rujan 05, 2017
Snažna i još pristupačnija SAPPHIRE Radeon RX Vega 56 grafička kartica je stigla
Kolovoz 22, 2017
Simplifying today, opening the door for what’s next
Kolovoz 07, 2017
Intel lje objavio početak prodaje Movidius™ Neural Compute Stick, prvog u ...
Kolovoz 07, 2017
Najbrža SAPPHIRE kartica dolazi!
Intel radi veliki iskorak i preuzima vodeću ulogu u proizvodnji memorijiskih proizvoda

Lipanj 29, 2017

Intel, SSD, 3D NAND

Intel radi veliki iskorak i preuzima vodeću ulogu u proizvodnji memorijiskih proizvoda

Predstavljanje prvog 64-Layera, TLC, Intel 3D NAND Tehnologija za Client Computing

BUY ONLINE

Intel® 3D NAND SSDs

 

Intel je predstavio prvi u svijetu komercijalno dostupan 64-layer, TLC, 3D NAND solid state drive (SSD). dok drugi pričaju o tome - Intel je to ostvario.

Danas objavljujemo vijest o novom Intel® SSD 545s namjenjen poslovnim korisnicima. Visoko kvlaitetan proizvod namijenjen najširem ržištu donosi izvrsne performanse nanovo doba računalnih tehnologija. 

U Intelu postoji predanost prema razvijanju rješenja koja se temelje na Intel tehnologiji kako bi osigurali svojim korisnicima bolje iskustvo u korištenju naših tehnologija. I dalje ulažemo u Intel® 3D NAND tehnologiju i  Intel® Optane™ tehnologiju kako bi to osigurali.

Intel je naglasio u mnogim prilikama kako su dosadašnje eksplozije obrada podatkovnih zahtjeva predstavljaju prilike u kojima se može ostvariti veliki pomak. Prilike u prošlosti su bile razvoj velikih i cjenovno prihvatljivih uređaja za pohranu podataka uz naravno dobre performanse. I tu je Intelova TLC, 3D NAND  tehnologija došla na svoje. Temeljeno na našem 30 godišnejm iskustvu s memorijskim tehnologijama, optimizirali smo 3D NAND floating gate arhitekturu te proizvodne procese.

Rob Crooke

Rob Crooke

Senior vice president and general manager of the Non-Volatile Memory Solutions Group at Intel Corporation

Malo pričajmo o rhitekturi tehnologije ove Intel® 3D NAND tehnologije a koja predstavlja takozvanu " floating gate"  arhitekturu koja nam daje najveću gustoću te skalabilnost za budućnost. Ona e temelji na manjoj velićini ćelije te stavljanju kontolnog sklopa ispod memorisjkog polja.  Imajući tehnologiju snajboljom gustoćom u svijetu to znaćiu da je možemo povečati na velike kapacitete i osigurati više gigabajta po waferu. Naše iskustvo s dizajniranjem ove arhitekture u SSD rješenje osiguralo nam je veliko poboljšanje performansi, smanjenje potrošnje energije, kostantnost performansi te veču pouzdanost s svakom generacijom.

Dodatno, floating gate tehnologija je proizvedena na dokazanom  proizvodnom procesu velikog volumena što nam je pomogućilo ubrzanje prelaska s 2D na 3D, MLC na TLC, te sad s 32-layea na  64-layerski proizvod.

ova nova genracija predstavlja vodstvo u procesu proizvodnje i koja će donjeti migraciju idućeg kruga kupaca s 32 na 64-layerske tehnologije. A također nam šproširuje proizvodni portfolio koji će biti zanimljiv budućim klijentima.

Shvačajući da je obećanje o budućnosti u tome da se približe računalna snaga i podaci za što bolje iskustvo u radu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.