Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

Select year first
Show
lines
Ukupno
4
lines found

ASBIS Vijesti

Travanj 29, 2004
Poštovani partneri! Kako se približava vrijeme godišnjih odmora, predlažemo Vam da se pripremite za veliku potražnju flash memorija. Prema nekim istraživanjima, tržište digitalnih fotoaparata će u odnosu na 2003. porasti za oko 40%, na oko 68 milijuna prodanih digitalnih fototaparata. 2005. taj broj će, prema predviđanjima, porasti na čak 80 milijuna! ASBIS Hrvatska, kao ovlašteni distributer za Kingston, Transcend i PQI flash memorijskih kartica i čitača, može Vam ponuditi široki spektar proizvoda koji će zadovoljiti sve zahtjeve Vaših korisnika. Nemojte kasniti, pripremite se za nadolazeću sezonu i ponudite korisnicima široki spektar proizvoda sa našeg skladišta, odnosno dobavljivih u najkraćem mogućem roku. Ne propustite priliku za dobar posao!
Travanj 22, 2004
Intel će nakon više od deset godina promijeniti način nazivanja svojih procesora. Do sada su procesori nosili naziv prema radnom taktu u gigahercima a u budućnosti će nositi brojčane nazive. Iz Intela je najavljeno je da će serija Celeron u budućnosti nositi broj 300, Pentium 4 će imati oznaku 500, dok će Pentium 4 Extreme Edition nositi oznaku 700. Downloadajte sa naših stranica detaljnije informacije u kojima je opisano kako će se ubuduće imenovati modeli Intelovih procesora.
Travanj 13, 2004
Poštovani partneri, za ovaj tjedan nudimo velike dodatne popuste na Hitachi GST desktop diskove. Iskoristite priliku za povoljniju kupovinu Hitachi diskova na ASBIS eShopu.
Travanj 12, 2004
Poštovani partneri, novi katalog Canyon proizvoda možete downloadati sa naših stranica. Novi katalog sadrži sve aktualne proizvode od Canyona. Katalog je u ZIP formatu, bez passworda (881KB). Za više informacija o svakom proizvodu posjetite Canyon stranice.
http://www.asbis.hr/info/press.xhtml
Select year first
All months