Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

Select year first
Show
lines
Ukupno
3
lines found

ASBIS Vijesti

Ožujak 12, 2007
Zahvaljujemo Vam na iznimno velikom odazivu i sudjelovanju na ASBIS TOSHIBA partyu održanom u petak 09.03.2007. u zagrebačkom hotelu "The Regent Esplanade", povodom imenovanja tvrtke ASBIS za novog distributera Toshiba prijenosnih računala za područje Jadranske regije.
Ožujak 06, 2007
ASBIS i TOSHIBA pozivaju sve partnere na veliki zajednićki party ASBISA i Toshibe koji će se održati u hotelu Regent Esplanade u petak, 09.03.2007.
Ožujak 02, 2007
Prestigio kreće sa proizvodnjom novog modela LCD monitora - P7220W. Svojom veličinom, dimenzijama i rezolucijom predstavlja odličan izbor za napredne i profesionalne korisnike. Ekran veličine 22" wide formata nudi i više nego dovoljno vidljive površine za ugodan rad s velikim stranicama i tabelama, slikama, te s više otvorenih aplikacija. Realističan prikaz boja s visokim kontrastom, pruža jedinstveni ugođaj svakodnevnog rada ili gledanja filmova. Odnos kvalitete i cijene uvjerit će Vas u isplativost kupnje.
http://www.asbis.hr/info/press.xhtml
Select year first
All months