Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

Select year first
Show
lines
Ukupno
5
lines found

ASBIS Vijesti

Veljača 26, 2009
Časopis BUG je u svom izdanju za ožujak (broj 196) objavio članak o Kingston HyperX DDR3 1866 3x1 GB memoriji. Zašto su upravo za ovu memoriju izjavili da je "najnabrijanija" pročitajte u daljnjem tekstu:
Veljača 11, 2009
Kompjuterski časopis ENTER u svom je izdanju za veljaču (broj 70) kao temu broja objavio članak o kupovini novog LCD monitora. LCD monitori dijagonale 20 i 22 inča, zbog sve zahtjevnijih aplikacija i neprestane potrebe za većim radnim prostorom postaju sve popularniji. Na testu tridesetak modela 20 i 22 inčnih monitora našao se i naš DELL E2009W. Prenosimo vam dio objavljenog članka:
Veljača 09, 2009
PC CHIP je u svom izdanju za veljaču objavio članak o AMD Phenom II X4 940 procesoru. Nova generacija AMD-ova četverojezgrenog procesora donosi 45-nanometarski proizvodni proces i osjetno poboljšanje performansi. Novi Phenom II donosi niži proizvodni proces, više cache memorije i bolje performanse. Prenosimo Vam dio objavljenog članka:
Veljača 04, 2009
Limassol (Cipar), 3. veljače 2009. – ASBISc Enterprises PLC, vodeći dobavljač računalnog haradvera i softvera na području EMEA regije, upotpunio je svoj prodajni program potpisivanjem distribucijskog ugovora sa Western Digital (WD) kompanijom. WD je jedan od pionira i dugogodišnjih industrijskih leadera u proizvodnji proizvoda za pohranu podataka.
Veljača 02, 2009
Tportal je objavio članak o Dell Studio 17 prijenosniku kojeg su imali priliku testirati u proteklih par tjedana. Dellova serija prijenosnika Studio trudi se unijeti stil i dašak luksuza u prilično moćan uređaj koji zapravo i nije toliko skup. Kavi su dojmovi nakon recenzije pogledajte u daljnjem tekstu...
http://www.asbis.hr/info/press.xhtml
Select year first
All months