Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

Select year first
Show
lines
Ukupno
8
lines found

ASBIS Vijesti

Siječanj 29, 2010
Prenosimo vam ekskluzivan intervju sa Tomažom
Siječanj 28, 2010
ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT proizvoda na rastućem tržištu Europe, Srednjeg Istoka i Afrike, jača diviziju vlastitih brandova. Kompanija je angažirala Petera Edingera na poziciji podpredsjednika za retail i marketing za Europu, Srednji Istok i Afriku. Novi direktor biti će odgovoran za prodaju i marketing kao i za strategiju rasta vlastitih ASBIS brandova: Canyon i Prestigio.
Siječanj 27, 2010
PC EKSPERT portal objavio je detaljnu recenziju NAS uređaja na kojoj su se našli i naši modeli
Siječanj 14, 2010
PC EKSPERT portal je objavio recenziju AMD DRAGON platforme koju smo im imali priliku ustupiti na test. Dragon se pomladio i pri tome postao ozbiljna igraća platforma koju svakako ne treba zaobilaziti.
Siječanj 13, 2010
Toshiba je odlučila produžiti svoj odlično prihvaćen "No Matter What Guarantee" jamstveni program do 31.03.2010
Siječanj 05, 2010
Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je sa 01.01.2010. ASBIS Hrvatska postao ovlašteni distributer za ACER prijenosna računala, projektore, monitore, poslovna stolna računala, te ekskluzivni distributer stolnih računala za kućne korisnike..
http://www.asbis.hr/info/press.xhtml
Select year first
All months