Locations   Croatia

O nama

ASBISC-CR d.o.o. djeluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine u sastavu grupe ASBISc Enterprises PLC, vodećeg distributera računalnih komponenti i opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača na brzorastućim tržištima EMEA regije.

ASBIS Hrvatska se od početka rada profilirala kao jedna od vodećih tvrtki u distribuciji informatičke opreme na hrvatskom tržištu.

SERVERI, STORAGE I MREŽNA RJEŠENJA

Najveći izbor servera, mrežnih uređaja za pohranu kao i ostalih mrežnih rješenja za poslovne korisnike koje karakteriziraju visoke performanse, kompaktne dimenzije, te moderna povezivost i konkurentne cijene. Birajte između različitih modela najvećih svjetskih proizvođača.
 

MONITORI

Atraktivna i raznovrsna ponuda LED monitora poznatih svjetskih proizvođača bilo za kućnu ili profesionalnu upotrebu.

 

PRIJENOSNA I STOLNA RAČUNALA

Moderna prijenosna i stolna računala različitih specifikacija u skladu sa potrebama i zahtjevima krajnjih kupaca. Široka ponuda obuhvaća modele za poslovnu upotrebu ili kućnu upotrebu najpoznatijih svjetskih proizvođača.

SOFTWARE 

Softwarska i cloud rješenja omogućit će unapređenje Vaših poslovnih procesa. Dosegnite novu razinu poslovanja i veću sigurnost koristeći cloud rješenja za vaše poslovanje.

PRESTIGIO RJEŠENJA

Ako tražite poslovna rješenja za učionice, digitalno oglašavanje, edukaciju, Prestigio Vam nudi sve na jednom mjestu: MultiBoard, Digital Signage, Education.

MREŽNA RJEŠENJA

Veliki izbor mrežne opreme i rješenja različitih svjetskih proizvođača, bilo za profesionalnu ili kućnu upotrebu. U ponudi su DELL EMC, NETGEAR, TP LINK,  NVIDIA.

PERIFERIJA

Pronađite kvalitetnu različitu PC periferiju, pametne telefone, GPS navigaciju, Android/Windows tablete te ostalu dodatnu oprema poznatih proizvođača poput Logitech, Manhattan, Microsoft, Corsair, Prestigio i Canyon na jednom mjestu.

DISTRIBUCIJA S DODANOM VRIJEDNOŠĆU

Pored već poznatog portfelja i načina poslovanja s kojim ste upoznati, ASBIS ulaže znatne napore u proširenje svoje ponude! Ne toliko u smislu dodatnih proizvoda i marki, već poslovnih rješenja sa naglaskom na zaokruženu priču Distribucije sa Dodanom Vrijednošću.

 

ASBIS vijesti

Intelova predviđanja za 2021. godinu
Prosinac 28, 2020
Intel već godinama transformira edge računalstvo ...
Intel najavljuje sljedeću generaciju memorije i proizvoda za pohranu
Prosinac 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda za memoriju ...
Inteligentna arhitektura Intel Core desktop procesora S-serije 11. generacije (Rocket Lake-S)
Prosinac 22, 2020
U prvom tromjesečju 2021., Intel Core S-serije ...
NVIDIA predstavila Mellanox 400G InfiniBand arhitekturu
Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s ...
Dogovorena partnerska suradnja između ASBIS-a i tvrtke 3D Security u zemljama Srednje i Istočne Europe, Baltika i Središnje Azije
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana ...
Logitech G PRO X SUPERLIGHT - najlakši bežični gaming miš do sada
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, ...