Bang & Olufsen je prestižni danski brend i jedan od vodećih svjetskih lidera u području visokokvalitetnih audio i video proizvoda. Osnovan je 1925. godine u Strueru, Danska, a od samih početaka pa do danas predstavlja sinonim za izuzetan zvuk, inovativan dizajn i vrhunsku izradu.

Za ovaj premium brend karakteristično je da je svaki proizvod pažljivo osmišljen kako bi pružio ne samo vrhunsku funkcionalnost, već i estetski doživljaj. Tvrtka ima bogatu povijest suradnje s poznatim dizajnerima poput Jacoba Jensena i Davida Lewisa, čime je postala prepoznatljiva po svom jedinstvenom skandinavskom minimalističkom stilu. 

Bang & Olufsen proizvodi su dakle poznati po bezvremenskom i jedinstvenom dizajnu, ali posebice po iznimnoj kvaliteti zvuka. Tvrtka angažira jedne od najboljih svjetskih inženjera koji dovode/dodaju najnapredniju inovativnu tehnologiju i patentirana rješenja, kao što su Acoustic Lens tehnologija i BeoLink Multiroom sustav, koji omogućavaju nevjerojatan doživljaj zvuka i jednostavno povezivanje različitih uređaja.

Uz zvučnike, Bang & Olufsen nudi i široku paletu drugih proizvoda, uključujući slušalice, televizore, kućno kino sustave, bežične zvučnike i audio sustave za automobile. Svi proizvodi se proizvode s najvećom pažnjom prema propisanim detaljima i visokim standardima kvalitete. Informirajte se o četiri osnovne kategorije Bang & Olufsen proizvoda:

 

SINCE 1925.

IT'S TIME TO CHOOSE YOUR FAVOURITE ONE

prijenosni zvučnik za svoju sljedeću avanturu, opremite svoj dom potpunim audio-vizualnim sustavom ili pronađite fleksibilni Bang & Olufsen zvučnik koji odgovara vašem užurbanom načinu života.      
        
Moderni prijenosni zvučnici, dizajnirani da se uklope u svaki dom i podignu prostoriju na novu razinu. Prikladni su i za korištenje na otvorenom, jednostavni su za upravljanje kao i povezivanje sa drugim Bang & Olufsen uređajima. Snažni i kvalitetni zvučnici savršen su dodatak ljuviteljima luksuznih dodataka. Saznaj više!           Vrhunske bežićne ,in-ear' i ,over-ear' slušalice napravljene su od najkvalitetnijih materijala s ciljem da korisniku budu vizualno privlačne, ali i da traju jako dugo bez obzira na korištenje. Sve slušalice pomno su prilagođene korisniku, te su prikladne za treninge, laganu šetnju ili poslovni poziv. Saznaj više!
        
        
                                
      
Iskustvo gledanja televizora kakvo možete doživjeti samo uz Bang & Olufsen. Impresivno iskustvo slike i zvuka uz naprednu tehnologiju poput OLED ekrana, Dolby Vision HDR-a i Dolby Atmos zvuka, uz mogućnost dodavanja i povezivanja drugih zvučnika za stvaranje kino ugođaja. Saznaj više!                 Nenadmašiva razina zvuka u upečatljivom dizajnu, potpuno drugačije od svih ostalih zvučnih sustava.Bang & Olufsen u ovoj kategoriji ponosno nudimoderan i minimalistički dizajn uz intezivan, snažan i kompaktan zvuk. Uređaji se mogu povezivati, upravljanje je jednostavno, na dodir ili preko mobilne aplikacije. Saznaj više!

  

          MUSIC'S NEXT MOVE

 Tamo gdje niti jedan zvučnik ne može biti, novi Besound A5 nalazi svoje mjesto, potpuno nenametljivo u modernoj sobi ili tradicionalnom domu, dizajnerski pripada svakom prostoru. 

    

   

 

COOL, MODERN, STYLISH

 

 

ASBIS Hrvatska je ekskluzivni distributer brenda Bang & Olufsen u Hrvatskoj. Kontaktirajte nas za sva pitanja na 

email: consumer@asbis.hr