Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS ponuda konzumnih brendova pokriva kompletne potrebe krajnjih korisnika bilo da se radi o IT perifernoj opremi poput tipkovnica, miševa, slušalica ili malih kućanskih aparata za svakodnevnu uporabu. Izvrsna kvaliteta, široka ponuda proizvoda, dobavljivost i jamstveni uvjeti detalji su koji u ASBIS-u čine razliku kod konzumnih brendova i gdje možete biti sigurni u vašu kupnju.

Za više informacija kontkatirajte nas.

 

Logitech dizajnira proizvode koji imaju svakodnevno mjesto u životu ljudi, povezujući ih digitalnim iskustvima do kojih im je stalo. Prije više od 35 godina Logitech je počeo povezivati ​​ljude putem računala, a sada je tvrtka s više robnih marki čiji su proizvodi dizajnirani kako bi okupljali ljude putem videa, glazbe, igara i računarstva. Švicarska tvrtka usmjerena je na inovacije, kvalitetu i korisnika. Radi se o globalnom lideru i jednom od najpoznatijih brendova informatičke opreme u svijetu. Miševi, tipkovnice, slušalice i drugi Logitech uređaji danas se nalaze u gotovo svakom uredu, a mnogi od tih proizvoda dobitnici su brojnih nagrada na svjetskoj razini. Marke Logitecha uključuju Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones i Streamlabs. 

Više informacija o Logitechu i proizvodima: www.logitech.com

 

 

 

AENO je mladi i dinamični brend pametnih kućanskih uređaja, kreiran od strane međunarodnog tima visokokvalificiranih inženjera, proizveden u Kini u modernoj proizvodnji. AENO brend brine o kupcima i kontinuirano nastoji poboljšavati funkcionalnosti proizvoda i širiti njihove mogućnosti. 
Misija AENO brenda je učiniti pametne tehnologije dostupnijima i smanjiti teret kućanskih poslova. Izdvaja se lijepim dizajnom, traženim značajkama, ekološkom osvješćenosti i pouzdanim pristupom. 
Pročišćivači zraka, ovlaživači, robotski usisavači, štapni usisavači, parni čistači, kuhala za vodu, blenderi, električni roštilji, električne pećnice, Sous-Vide, električne četkice za zube i AENO premium Eco grijalice samo su dio bogatog AENO asortimana. 

Više informacijao o AENU i proizvodima: www.aeno.com 

 

 

 

Canyon je međunarodni brend duge tradicije koji je nastao u Nizozemskoj 2023. godine, nudi širok asortiman moderne multimedije, mobilne opreme i računalne periferne opreme. Prepoznatljiv je po modernom i atraktivnom dizajnu te pristupačnim cijenama. Canyon proizvodi dizajnirani su za one koji prate moderne trendove i znaju kako biti moderan, a da istodobno imaju svoj stil. Slušalice, zvučnici, USB, powerbankovi, web kamere, pametni satovi, gaming oprema i još mnoštvo zanimljivih uređaja čine bogat asortiman ovog cool brenda. Canyon donosi optimistično raspoloženje, jarke trendi boje i malo provokativne kreativnosti, a njegovi su proizvodi namijenjeni mladim urbanim ljudima i svima koji vole pametnu potrošnju te teže nečemu novom.

Više informacija o CANYONU i proizvodima: www.canyon.eu

 

 

 

Prestigio je međunarodni brend koji već 20 godina nudi široku ponudu potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i posao. Tvrtka prodaje proizvode u 30 zemalja diljem svijeta, s više od 25 milijuna prodanih uređaja tijekom svoje povijesti. Proizvodi brenda uključuju pametne uređaje i dodatke, inovativna rješenja za poslovanje i obrazovanje. Prestigio je predstavio prvu svjetsku interaktivnu tipkovnicu s touchpadom na tipkama, kao i pametne zvučnike, prijenosne akustične sustave, skrivene bežične punjače, power bankove na bazi grafena, a ovo je tek početak. Slogan tvrtke za lansiranje novih proizvoda je ‘The art of hi-tech’, jer se posebna pozornost pridaje inovativnosti, visokokvalitetnim premium materijalima i modernoj tehnologiji. Prestigio brend je u vlasništvu ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na tržištima EMEA. Ima proizvodne, dizajnerske i tehničke pogone u Europi, Kini i Bjelorusiji. Prestigio ima urede u 15 zemalja u različitim regijama, uključujući CIS, Ukrajinu, Europu, Bliski istok i Afriku.

Više informacija o Prestigu i proizvodima: www.prestigio.com

 

 

 

Novi gaming brend koji je razvijen s ciljem da donese vrhunsko iskustvo igranja! Lorgar je robna marka gaming uređaja čiji je cilj dovesti vaše iskustvo igranja na potpuno novu razinu. Lorgar predstavlja portfelj proizvoda za igranje s vrhunskim funkcionalnostima po konkurentnim cijenama. Uključuje brojne kategorije proizvoda: miševe, tipkovnice, slušalice, podloge za miševe, gamepadove, web kamere, mikrofone, gaming stolice i stolove, te drugu dodatnu opremu. Lorgar stvara i promovira high-tech uređaje za strastvene ljubitelje gaminga. Prvo javno predstavljanje brenda održano je na IFA 2022 u Berlinu, a gaming uređaji Lorgar izazvali su veliko zanimanje posjetitelja i partnera. Proizvodne linije brenda moći će se kupiti u europskim zemljama: Poljskoj, Češkoj, Latviji, Litvi, Estoniji, Bugarskoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj i brojnim drugim. 

Više informacija o Lorgaru i proizvodima: https://lorgar.eu/