Logitech je švicarska uspješnica usmjerena na inovacije i kvalitetu, koja već više od 40 godina predvodi segment vrhunske računalne periferije na globalnom tržištu. Brend koji potpisuje suvremeni i sofisticirani dizajn te pruža jedinstveno iskustvo rada, slušanja glazbe, igranja video igrica i streaminga, danas je prisutan u skoro svakom domu i uredskom prostoru diljem svijeta.

Pomno osmišljani Logitech proizvodi svojim suvremenim dizajnom i izvanrednim performansama pružaju brojne napredne mogućnosti sudionicima digitalnog svijeta. Pored dizajna, koji je u središtu svega što stvara, Logitech stavlja veliki naglasak na izvedbu, preciznost i produktivnost u svrhu postizanja jedinstvenog korisničkog iskustva.

Logitech G, gaming brend tvrtke Logitech, vodeći je inovator igraćih tehnologija koje igračima omogućuju igru visokih performansi. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, naprednim tehnologijama te dubokoj predanosti i strasti prema gamingu, brend je to koji potpisuje vrhunske modele gaming tipkovnica, miševa, slušalica, podloga za miševe te volana, pedala i kontrolera za simulaciju vožnje i leta.

Od 2015. godine Logitech i njegova obitelj brendova poput Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones i Streamlabs, prepoznati su i od strane značajnih svjetskih dizajnerskih organizacija i publikacija, čemu svjedoči više od 250 nagrada za dizajn i mjesto na Fast Company listi: „10 najinovativnijih tvrtki u dizajnu“. Predani oblikovanju boljeg svijeta, ovaj brend brine o budućim generacijama te stvara nezaboravna korisnička iskustva na način koji je prihvatljiv za planet i društvo.

Više informacija o Logitechu i proizvodima: www.logitech.com/en-eu.

 

Logitech®MX Master 3S miš - Osjetite razliku s MX ikonom u novom izdanju

 

Miš MX Master 3S novo je izdanje već dobro znanog imena, koji pruža isti zadovoljavajući osjećaj uz 90% tiše klikove u odnosu na svog prethodnika. Ova ikona, u novom izdanju, kombinira sve ono što korisnici vole kod nagrađivanog prethodnika MX Master 3, s dodatkom novih značajki za vrhunsku izvedbu, praćenje i osjećaj pod prstima. Za veću brzinu i preciznost te fokusiran rad na skoro svim podlogama - čak i staklu, miš MX Master 3S može se pohvaliti s optičkim senzorom razlučivosti do 8.000 DPI i prilagođenom osjetljivosti praćenja uz pomoć aplikacije Logi Options+.

Odabirom miša MX Master 3S korisnici doprinose ekološkoj održivosti obzirom da se Logitech pobrinuo da određeni dio plastičnih dijelova bude izrađen od reciklirane plastike (PCR) – 27% kod grafitnih modela i 22% kod svijetlo sivih, dok papirnata ambalaža dolazi iz šuma s FSC certifikatom.

Logitech potiče svoje korisnike da slijede svoje strasti osmišljavajući nova iskustva i inovativna rješenja, kako bi svatko mogao više stvarati, postići i uživati. Ovaj brend potpisuje proizvode koji su dizajnirani i stvarani s ciljem povezivanja korisnika diljem svijeta putem računala, igara, videa, streaminga i glazbe.

    

 

 

ISTRAŽI KATEGORIJE PROIZVODA

 

    

    

 

 

LOGITECH G 

Pomjeramo svijet gaminga kroz inovativne mogućnosti i nove performase. Logitech G posvećen je unapređenju tehnologije i dizajna, kao i razvoju inovacija. Igrajte uz najbolju gamersku opremu najviših performansi uz Logitech G.

    

 

ASBIS Hrvatska dugogodišnji je distributer Logitech brenda. Vaše upite pošaljite na

e-mail: prodaja@asbis.hr