Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere


ASBIS Hrvatska nudi u svojoj distribuciji premium brendove kao što su Bang & Olufsen i Loewe. Kontaktirajte naše prodajne referente za više informacija o ponudi i dobavljivosti proizvoda vrhunskih premium brendova.

Za više informacija kontaktirajte nas.

 

Danski brend vrhunske potrošačke elektronike koji je već jedno stoljeće u samom vrhu svjetske audio industrije. Bang & Olufsen proizvodi prepoznatljivi su po svom iznimnom dizajnu, kvaliteti izrade i najvišim performansama. Premium slušalice, zvučnici, glazbeni sustavi i televizori danas se nalaze u brojnim luksuznim objektima i domovima, a o njima pišu ljubitelji kvalitetnog zvuka, dizajneri interijera i lajici koji prepoznaju vrijednost ovog premium brenda.

Više informacija o Bang & Olufsenu i proizvodima: www.bang-olufsen.com 

 

Brend koji je započeo svoju slavu proizvodnjom prvog televizora, davne 1923. godine u Njemačkoj i po tome zapečatio svoje mjesto pri samom vrhu u svijetu elektronike. Loewe sustavi su dizajnirani da traju i imaju naglasak na ekonomsku potrošnju energije. Modularna tehnologija, vrhunski materijali, precizna obrada, redovito ažuriranje softwera i ne manje važno, bezvremenski dizajn kao i ručna proizvodnja u Krombachu u Njemačkoj, jamče dobar osjećaj posjedovanja održivog proizvoda i osjećaj vrhunske vrijednosti.

Više informacija o Loewe i proizvodima: www.loewe.tv/int