Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

 

Stvorite komercijalno isplativa rješenja uz ASBIS VAD ponudu. Uz globalno poznate brendove koje ASBIS distribuira, VAD team zapsolenika u svakom trenutku Vam je na raspolaganju ponuditi poslovne rješenje za bilo koji projekt. Kao pouzdani dobavljač za vaše poslovne projekte s 28 godina iskustva u IT industriji možete se osloniti na ASBIS bilo da je riječ o A-brend ili white box serverima, mrežnoj opremi, sigurnosti, rješenjima za pohranu podataka, rješenjima za infrastrukturu, uslugama, podatkovnim centrima, digitalnim reklamnim panelima ili vrsti industriji za koje trebate rješenje - ASBIS VAD solutions team je tu za vas.

Najpoznatije svjetske robne marke te njihova rješenja poput Dell EMC, Dell Wyse, Supermicro, Intel,Purestorage, Infinidat, nVidia Networking, Ubiquiti, Infotrend,  Promise, Logitech, Western Digital, Tyan, Grandstream, AIC, Legrand, QCT, Accelstore, Gigabyte, Microsoft i još mnogi drugi, dostupni su u ASBIS-u u punom opsegu s kompletnom ponudom i uslugom.

Više informacija o proizvodima i ponudi pogledajte na ASBIS VAD Solution stranici. 

Za više informacija kontaktirajte nas.