AENO je globalni brend pametnih kućanskih aparata koji nastoji spojiti vrhunsku tehnologiju s najvišom razinom korisničke usluge i stilskim dizajnom. Najtraženije značajke sada su svima dostupnije uz AENO uređaje. 

Dom je mjesto opuštanja, a AENO pomaže svojim kupcima u izgradnji takvog stila života. Putem AENO aplikacije uređaji rade sami prema zadanim uputama i tako oslobađaju obaveze brojnih kućanskih poslova. U samo par koraka uređaji su aktivni i rade za korisnika zahvaljujući naprednim funkcijama i jednostavnom korištenju.

AENO kupac ima više vremena za sebe, svoje hobije, druženje s obitelji i prijateljima.  

 

 

Kuhinjski aparati

Blenderi, kuhala za vodu, električni roštilji,

Sous Vide, vakumirke, kuhinjske vage, pećnice

 

Uređaji za čišćenje

Parni čistači, robotski usisivači,

parna ručna pegla

 

 

 Grijalice

Premium Eco Smart grijalice

 

Osobna njega

                       Četkice za zube                     

 

Uređaji za pročišćavanje zraka

Pročiščivači zraka

 

AENO KLJUČNE ZNAČAJKE

Inovativna tehnologija
Vrhunska tehnologija s posebnim naglaskom na pametne značajke.

Dizajn i materijali
Upečatljiv i lijep dizajn pakiranja. AENO je dobitnik Red Dot nagrade za dizajn proizvoda 2023.

Najbolji omjer inovativnosti, kvalitete i cijene
Naglasak na kvaliteti, naprednoj tehnologiji i izvanrednoj korisničkoj usluzi.

Ekološka osviještenost
100% ekološki prihvatljivo pakiranje, energetski učinkoviti proizvodi i smanjenje papirnatih uputa putem digitalizacije.

Najviša razina usluge za potrošače
4 komunikacijska kanala i prosječno vrijeme odgovora unutar 5 minuta.

 

INOVATIVNOST I DIZAJN - AENO blog

AENO PREMIUM ECO SMART HEATER DOBITNIK JE RED DOT AWARD 2023 U DVIJE KATEGORIJE

Ova Premium Eco Smart Grijalica nagrađena je prestrižnom nagradom Red Dot Award u dvije kategorije: Tehnologija grijanja i klimatizacije te Pametni proizvod za izvanredan dizajn, visoku kvalitetu i inovacije u području kućnog grijanja.

Riječ je o vrhunskoj grijalici koja kombinira energetski učinkovito grijanje s naprednim značajkama povezivanja. Opremljena je Wi-Fi i Bluretooth vezom, a uređajem se može jednostavno upravljati putem AENO aplikacije, omogućujući korisnicima postavljanje rasporeda, prilagodbu temperature i praćenje potrošnje energije u stvarnom vremenu. Više detalja na linku.

 

SAMOPERIVI BLENDERI, SAMI KUHAJU JUHU I DROBE LED

Klikom na gumb ili putem aplikacije moguće je skuhati i umutiti juhu, dječju hranu kao i zdrobiti led za ljetne koktele. Korištenje e-knjige recepata iz AENO aplikacije donosi niz inovativnih ideja kako pripremiti obrok ili osvježavajuće piće. Na kraju pripreme jela blender postavite na opciju samočišćenja, čime se ne trebate zamarati oko pranja uređaja. Više detalja na linku.

 

UMJETNOST KUHANJA I RESTORANSKA PRIPREMA HRANE UZ SOUS-VIDE

Spremite bilo koju vrstu jela ovom medotom kuhanja pri čemu hrana ostaje sočna, zadržava sve hranjive tvari i iznimnu mekoću. AENO Sous Vide aparat ima 4 vrste programa i opciju sporog kuhanja do čak 100 sati. Hranu vakumirajte uz AENO vakumirku, stavite u posudu s vodom i klikom na gumb postavite željenu temperaturu i ostavite da se kuha.

Ovaj siguran, zdrav i jednostavan način kuhanja predstavlja inovativan pristup u svijetu amaterskog kuhanja, te ga obožavaju svi gurmani koji vole spremati hranu poput pravih masterchefova. Više detalja na linku.

 

OČISTITE SVOJ DOM OD ALERGENA, KLICA I OSIGURAJTE KVALITETU SVAKOG UDISAJA

Dišite kvalitetno, živite kvalitetno. Živimo u svijetu punom nepoželjnih čestica koje su prisutne i u našim domovima. Izvrsno rješenje za čisti zrak u mjestu gdje boravimo na dohvat je ruke uz AENO pročišćivače zraka. Očistite svoj doma od neugodnih mirisa, alergena i klica i osjetite značajnu razliku kvalitete življenja. Više detalja na linku.

 

BRZO I JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE DOMA UZ AENO APLIKACIJU

Iznimno snažni robotski i štapni usisavači, kao i steam mopovi oduševit će svakog korisnika. Zamislite da se nalazite na drugom kraju svjeta, čekate avion i uključite AENO aplikaciju u kojoj namjestite vrijeme čišćenja kako bi vaš robotski usisivač odradio posao za vas dok se vratite s puta. AENO robotski usisivač ima opciju suhog i mokrog čišćenja za površinu do čak 300 m2, uz precizno mapiranje prostora i uspješno prelaženje preko prepreka rješit ćete se nekoliko uređaja za čišćenje i puno sati ribanja ili usisavanja. 

AENO uređaji za čišćenje doma imaju snažne motore i dugotrajne baterije, čime se osigurava kvalitetna i dugotrajna čistoća doma. Više detalja na linku

.

 

AENO ELEKTRIČNE ČETKICE ODUŠEVLJAVAJU KUPCE INOVATIVNIM FUNKCIJAMA

Pametne AENO sonične četkice imaju mnoštvo traženih funkcija i jednostavne su za korištenje, što je kupcima, posebice onima s osjetljivim desnima, zubnim aparatićima i implantatima izuzetno bitno. Kroz AENO aplikaciju pranje zubi je kvalitetnije, ali i zabavnije, te je učinkovitost i do 10 puta veća od pranja klasičnom metodom. Više detalja na linku.

 

ČAROBNJAK U KUHINJI I NAJSOČNIJE MESO IKAD - RIBAFISH I VILICOM KROZ HRVATSKU 

Ribafish i njegova supruga Kasandra testirali su AENO Sous vide uređaj za sporo kuhanje, a nazvali su ga čarobnjakom u kuhinji jer su s njim pripremili najsočnija pileća prsa ikad. Naime, uz ovaj uređaj očuvaju se svi okusi mesa ili bilo koje druge hrane koju pripremate zbog metode vakumiranja i sporog kuhanja. Uz AENO Sous vide uređaj, savršeno ide i AENO vakumirka kojom se jelo vakumira u posebnoj vrećici, a zbog niske temperature nema opasnosti od toga da plastika pušta štetne elemente prilikom kuhanja. Više detalja na linku