ASUS NUC predstavlja široki portfelj malih uređaja, kompleta i elemenata koji daju mogućnost stvaranja točno određenog sustava za razne poslovne potrebe i zahtjeve.

Snažna platforma otovrene arhitekture u kompaktnoj veličini namjenjen projektima svih razmjera

Kvaliteta, dugoročna pouzdanost i jamstvena sigurnost od ASUS-a

Najnovije tehnologije dizjanirane da rade zajedno u malom prostoru

ASUS NUC za svako tržište i potrebu

Klijenti i posao

Rubno računalstvo

Zabava i stvaralaštvo

ASUS NUC Essential i Pro Mini PC i kompleti su malih dimenzija, pametan i spreman za uspijeh klijenata i poslovanja .

- Bilo da trebate mini-PC, komplet, ili Elements, ASUS NUC posjeduje rješenje koje trebate za poslovanje.

ASUS NUC Rugged, Performance i Element podržavaju sve od jednog zaslona pa sve do višepanelnog video zida.

- Iskoristite prednosti modularnog računalstva za povoljnu izgradnju sustava i višu produktivnost.

ASUS NUC Extreme i Enthusiast proizvodi osiguravaju blokove za izradu snažnog PC računala za igranje i stvaranje sadržaja.

- Stvorite točan sustav koji trebate bez  kompromisa po performanse.

 

 

 

     

Optimiziran za robusnost, inteligenciju, fleksibilnost i upravljivost, s integriranim hardverskim i softverskim rješenjima. ASUS NUC rješenja mogu se primijeniti u teškim uvjetima u tvornicama, pogonima, montažnim trakama i industrijskom okruženju.

 Saznajte više >>

S faktorima kompaktnog oblika i višestrukim elementima ASUS NUC nudi izvrsnu prilagodljivost okruženju, bogatu povezivost i snažnu proširivost — za ugrađena rješenja za maloprodaju, kiosk i prodajna mjesta (PoS).


Saznajte više >>

 
 

   
 

Optimizirani kompleti i elementi s fleksibilnim opcijama prilagodbe u različitim faktorima oblika za postavljanje u svim prostorima medicinske opreme. NUC predvode industriju pametne zdravstvene skrbi, uključujući bolničko okruženje, telemedicinu i medicinsko računalstvo.

Saznajte više >>

Inovativne tehnologije iz ASUS-a mogu poboljšati sigurnost, smanjiti gužve i emisije te povećati pristupačnost i praktičnost. Spreman za ekstremna okruženja NUC je idealan za vanjska i polu-otvorena inteligentna transportna rješenja.

 Saznajte više >>

 
 

   
 

Pogodan za prostorno ograničena okruženja i podržavajući nevjerojatno širok raspon rubnog računalstva i industrijskog IoT-a, ASUS NUC pokazuje različite namjene uključujući kioske, zidove s više zaslona, ​​sobe za sastanke, telezdravstvo, robotiku i još mnogo toga.

 Saznajte više >>

Snažne performanse u kompaktnoj veličini koja podržava višestruke periferne uređaje i 4K monitore čine ASUS NUC ultimativnim rješenjem za dizajn, stvaranje sadržaja, igranje, streaming i više.


Saznajte više >>

 
         

 

             

 

 

Contact us