Serveri i pohrana podataka

Istražite široki portfelj servera i uređaja za pohranu podatakaoptimizirane za svakodnevna radna opterećenja

 

 

PowerEdge Serveri

Najnoviji PowerEdge poslužitelji dizajnirani su i optimizirani za rješavanje najzahtjevnijih radnih opterećenja u cijelom IT okruženju, poboljšavajući i poslovnu agilnost i vrijeme izlaska na tržište.

Dizajnirani za sigurne interakcije i sa sposobnošću predviđanja potencijalnih prijetnji, PowerEdge poslužitelji imaju kriptografski provjeren integritet hardvera, dinamičko zaključavanje sustava i robusnu zaštitu od pokretanja i firmvera.

 

 

Pohrana podataka

Dell rješenja za pohranu isporučuju revolucionarne nove mogućnosti na tržištima pohrane podataka i IT infrastrukture. Neusporediva fleksibilnost i prilagodljivost za organizacije s izazovima rasta i promjena od pružatelja broj 1 pohrane podataka.

  • PowerVault: jednostavna, brza i pristupačna pohrana, idealna za mala i srednja poduzeća, proširenje kapaciteta PowerEdge poslužitelja i Edge implementacije
  • PowerStore: inteligentna all-flash pohrana za poslovno kritična transakcijska i radna opterećenja bazirana na bazi podataka
  • Unity XT: Fleksibilna hibridna pohrana za troškovno osjetljiva poduzeća, virtualizirane aplikacije, baze podataka i više

 

 

Mrežna rješenja

 

Modernizirajte svoju mrežu s Dell tehnologijama. Dell mrežni portfelj omogućuje korisnicima da zadovolje zahtjeve modernih radnih opterećenja od ruba do jezgre do oblaka – danas i sutra.

Dell mrežni proizvodi koriste softverski definirane otvorene mrežne tehnologije niske latencije, visoke propusnosti koje redefiniraju ekonomiju mreže spremne za budućnost.

 

 

 

Ostvarite više prednosti uz Dell Technologies i ASBIS

Saznajte kako zaraditi dodatno uz poseban Dell RISE Partner program te dodatnih ASBIS bonusa

Priključite se Dell RISE Partner Programu