Intel® SSD 660p Serija

Intel® QLC Technologija izgrađena za PC. Kapacitet po nevjerojatnoj cijeni.

 Preuzmi DFP

Konačno, PCIe* i Intel® QLC 3D NAND u jednom SSD-u.

 

 

Upoznajte se s današnjim potrebama za skladištenje i pripremite se za rastuću potražnju s Intel® SSD 660p Serija napravljenim na Intel QLC 3D NAND tehnologiji.

Intel® SSD 660p je prvi klijent PCIe* SSD baziran na QLC industriji, koji nastavlja Intelovo vodstvo u tehnologiji flash memorije i kvalitetne proizvodnje te SSD 660p konačno donosi nisku cijenu i veliki kapacitet u jednom uređaju.

 

 

 

PCIe* Performanse po prihvatljivoj cijeni

Osnažen Intelovom inovativnom Intel QLC tehnologijom, Intel® SSD 660p nudi veće kapacitete po nižoj cijeni nego opcije na bazi TLC-a. 2 s PCIe*, novi SSD 660p preskače SATA tehnologiju i njena ograničenja kako bi ponudio do 2TB kapaciteta pohrane na jednom uređaju.

2x veći kapacitet s identičnim efektima1

Ovi modeli SSD uređaja mogu čuvati podatke od prostora za skladištenje na bazi TLC tehnologije, omogućujući do 2x veći kapacitet s jednakim efektima. Tanak oblik M.2 80mm čini ga savršenim za prijenosna i stolna računala kao i mobilne uređaje kojima je potrebna memorija za svakodnevni rad.

Arhitektura Intel QLC tehnologije u SSD 660p je napravljena da inteligentno poboljša performanse jer se QLC i SLC "rasponi" na uređaju podešavaju dvosmjerno na osnovu iskorištenog kapaciteta tijekom perioda trajanja proizvoda. Povećanje iskorištenog kapaciteta tjera SLC raspon da se smanji, a smanjenje iskorištavanje kapaciteta tjera povećanje raspona SLC-a.

Performanse i cijena koji su važni

SSD 660p ima sve što je važno za Client (poslovne) SSD-ove. Ovaj disk prilagođen je za pružanje NVMe* performansi te optimizirani za kapacitet i isporuku inteligentne opcije za pohranu kako za korištenje kod osnovnih, normalnih uvjeta tako i  kod najzahtjevnijih uvjeta. Dostupan je s kapacitetom od 512GB, 1TB i 2TB, po vrlo prihvatljivoj cijeni.2

Zašto Intel?

Intel ima dugu povijest kao predvodnik u inovacijama i razvijanju novih tehnologija, pruža kompletnu podršku tijekom perioda trajanja proizvoda kao i kroz cijeli sustav okruženja u kojem se koristi te koji omogućava planiranje postprodajne podrške i kvalitetu našeg opskrbnog. 

Intel proizvodi diskove s robusnim i trajnim integritetom podataka, pouzdano efektivnim podataka i pojačano povjerenje u platformu kroz našu jedinstvenu poziciju opskrbljive platforme. 

 

   Karakteristike

Naziv modela

Intel® Solid State Drive 660p Series

Kapacitet (GB)

512, 1024 (1TB), 2048 (2TB)

NAND Flash Memorija

64-layer, QLC, Intel® 3D NAND

Protok

Sequential Read: Up to 1800MB/s, Sequential Write: Up to 1800MB/s

Protok

Random 4KB Reads: Up to 220,000 IOPS, Random 4KB Writes: Up to 220,00 IOPS

Interface

PCIe* 3.0x4, NVMe*

Faktor oblika, Visina, Težina

80mm M.2 2280, S3, <10 grams

Potrošnja el. energije

Active: 100mW, Idle: 40mW

Radna temperatura

0° C to 70° C

Garancija

5-godišnja ograničena garancija