Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 18, 2022
New systems are designed to make your data center infrastructure better, ...
Studeni 17, 2022
Novi NUC pogoni otključani Intel Core procesor 13 generacije, donoseći novu ...
Studeni 17, 2022
An extensive portfolio of servers and storage systems powered by the upcoming ...
Studeni 11, 2022
Uz nanadmašne performanse, predvodništvo u novim tehnologijama energetske ...
Studeni 09, 2022
Zaradite dodatne bodove u ekskluzivnim Intel kvartalnim promocijama.
Studeni 04, 2022
ASBIS Hrvatska sa zadovoljstvom objavljuje da se g. Marko Malić pridružio ...
Studeni 04, 2022
Prva na svijetu Gaming GPU s Chiplet tehnologijom. Stvorena na nevjerojatnoj ...
Studeni 04, 2022
ASBIS kao VAD distributer ostaje predan daljnjem razvoju prodajnih kanala za ...
Listopad 27, 2022
Infinidat, vodeći pružatelj rješenja za pohranu podataka kod poslovnih ...
Listopad 01, 2022
13. generacija Intel Core desktop procesora donosi najnaprednije iskustvo ...
AENO - novi brand malih kućanskih aparata već je osvojio kupce

AENO - novi brand malih kućanskih aparata već je osvojio kupce

AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama osvojio tržište.

AENO je mladi dinamični brend pametnih kućanskih uređaja s najtraženijim i najinovativnijim pametnim značajkama. Proizvodi su dizajnirani i proizvedeni u Kini u modernoj proizvodnoj tvornici, gdje industrijski roboti obavljaju većinu operacija. AENO je krenuo s idejom - ponuditi proizvode koji kombiniraju jednostavnost korištenja, inovativnu funkcionalnost i moderan dizajn.

Misija branda je učiniti pametne tehnologije dostupnijima, preuzeti svakodnevnu rutinu i smanjiti teret kućanskih poslova. To omogućuje ispunjeniji život, oslobađanje vremena za obitelj i prijatelje, samorazvoj i kreativnost.Zahvaljujući pametnim kućanskim aparatima AENO kupac će trošiti manje vremena na kućanske poslove, a više na stvari koje stvarno voli.

 

 AENO Steam Mop

Ključne vrijednosti branda su: inovativnost, u razvoju proizvoda odabiru se najbolje dostupne tehnologije u svim kategorijama, zatim jednostavnost uporabe odnosno jednostavnost korisničkog iskustva značajki koje korisnici najviše traže. Svi uređaji su intuitivni i pametni u svom radu. Ekološka prihvatljivost kao dodatna vrijednost branda odnosi se na to da brand pažljivo bira dobavljače i materijale u proizvodnji i pakiranju, maksimalno izbjegavajući uporabu plastike. Kada imate brand koji zaista brine o ekološkim normama, znate da se radi o brandu koji među svojim vrijednostima preferira iskrenost, a to se odnosi na iskrenost i u samoj cijeni proizvoda, jer potrošač ne bi trebao preplatiti više zbog naziva robne marke, već realno vrijednost uređaja i njegovih funkcionalnosti. Na samom kraju, pouzdanost kao još jedna vrlina ovog mladog i prodornog branda zbog mnogih benefita koje garantiraju, kao što su 2 godine jamstva za sve svoje proizvode, izrazito brzu servisnu uslugu i dostupne dijelove. 

      

AENO Electric Grill i AENO Electric Oven

AENO Dom

Dom treba biti „mjesto moći“ za svaku osobu. Tako AENO pokušava osloboditi pojedinca svakodnevne rutine i dom učiniti izvorom osjećaja slobode, samorazvoja i brige o zdravlju. Brand se trudi omogućiti ljudima da kod kuće imaju takvo mjesto za opuštanje i inspiraciju. Dok pametni kućanski aparati AENO brinu o zdravom prostoru u domu ispunjenom čistoćom i svježim zrakom te vam pomažu u pripremi ukusne i zdrave hrane, vi ste slobodni brinuti o sebi i onome što vam je zaista važno. Stoga je na neki način, još jedna misija AENO branda stvaranje nove budućnosti uz čist i uredan dom, a uz više slobodnog vremena. Dozvolite sebi da subotom ispijate svoju najdražu kavu, dok se vaš dom čisti bez vaše prisutnosti. Dozvolite sebi imati kućnog ljubimca kojeg ste toliko dugo htjeli, ali niste htjeli hrpu dlačica po stanu i na kauču. Uz AENO možete jednostavno riješiti taj problem i uživati s vašim omiljenim kućnim ljubimcem. Uz AENO možete pustiti dijete da prosipa grickalice bez ljutnje, jer će robotski usisivač pokupiti sve do najmanje mrcive. 

      

AENO Robot Vacuum cleaner (white and black)

AENO ekosustav

Jedna mobilna aplikacija za sve AENO pametne uređaje, koja uvelike pojednostavljuje korištenje!

- Android i iOS

- Intuitivno Wi-Fi spajanje

- Glasovna kontrola preko Google, Alexa ili Siri

- Različiti scenariji za pametne uređaje

- Mogućnost ručnog podešavanja rada

- Široki spektar modula i funkcionalnosti

- Više korisnika

- Široki spektar jezika

AENO Air Pufier, snažni pročiščivać zraka s funkcionalnostima Wi-Fi-a, UV lampom, Carbon filetr + Hepa H13. 

Ovlašteni AENO distributer u Hrvatskoj je ASBISC-CR d.o.o., a neke od proizvoda već možete pronaći kod prodajnih partnera poput Links trgovine, Abrakadabra i Bazzar web online shopova. Uskoro se prodajna mreža širi na još veći broj prodajnih mjesta, pa tako pratite na AENO stranica sve najnovije informacije. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.