Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBIS Hrvatska započinje  distribuciju Dell proizvoda

Travanj 24, 2008

ASBIS Hrvatska započinje distribuciju Dell proizvoda

ASBIS Grupa, vodeći dobavljač računalnih komponenti, računala i softverskih paketa na EMEA tržištima, objavila je da nakon uspješne suradnje na tržištima Rusije, Ukrajine, Bugarske, Turske i Srednjeg Istoka, započinje distribuciju Dell proizvoda i na hrvatskom tržištu.

ASBIS Grupa, vodeći dobavljač računalnih komponenti, računala i softverskih paketa na EMEA tržištima, objavila je da nakon uspješne suradnje na tržištima Rusije, Ukrajine, Bugarske, Turske i Srednjeg Istoka, započinje distribuciju Dell proizvoda i na hrvatskom tržištu.

Novi ugovor obuhvaća nagrađivane Dell prijenosnike, stolna računala, monitore i servere, a ASBIS Hrvatska će se najviše fokusirati na segmente maloprodaje, male i srednje tvrtke, putem dosadašnjih i budućih veleprodajnih partnera na hrvatskom tržištu. Početak isporuka očekuje se krajem svibnja.

Andrew Nicholson, Dell Adriatics Manager, rekao je “Dell se aktivno usredotočuje na male i srednje tvrtke i maloprodaju, te imenovanje ASBIS Hrvatske vidimo kao korak prema većem izboru i dostupnosti naših proizvoda tim krajnjim korisnicima putem ASBIS partnera. Sa predstavljanjem novih Inspiron i Vostro serija proizvoda, vjerujem kako Dell ima izuzetno konkurentnu i jedinstvenu ponudu za hrvatsko tržište.”

 Iz linija prijenosnih računala, ASBIS će isporučivati Dell Inspiron, Latitude, Vostro i XPC serije.

Tomislav Kovač, direktor prodaje ASBIS Hrvatska, dodao je, “Tijekom gotovo 10 godina rada u Hrvatskoj osigurali smo čvrstu poziciju na domaćem IT tržištu, rastući čak i brže od samog tržišta. Poslujući isključivo putem naših veleprodajnih i maloprodajnih partnera postigli smo značajne uspjehe u distribuciji najvećih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Hitachi GST i mnogi drugi. Naše jasne planove i ciljeve, pristup prodajnom kanalu, efikasnost u poslovanju uz vrhunske B2B alate prepoznao je i jedan od najvećih svjetskih proizvođača računala i prateće opreme, Dell, sa kojim planiramo postići značajne rezultate i udio na hrvatskom tržištu fokusirajući se na segmente maloprodaje, te male i srednje tvrtke. “

O Dell-u

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) sluša svoje korisnike i donosi inovativnu tehnologiju i usluge. Svojim jedinstvenim sustavom poslovanja, Dell je na 34. mjestu ljestvice Fortune 500. Za više informacija posjetite www.dell.com, a za direktnu komunikaciju putem raznih web kanala www.dell.com/conversations.

 

O ASBIS-u

ASBIS Grupa je vodeći IT distributer na EMEA tržištima specijaliziran za distribuciju gotovih računala, servera, prijenosnih računala, komponenti i prateće opreme. ASBIS ima više od 900 zaposlenih i vrši nabavu direktno od najznačajnih proizvođača informatičke opreme koju iz vlastitih ureda u 23 države prodaje isključivo putem mreže od preko 20 tisuća partnera i u 2007. godini ostvario je promet od 1.4 milijarde USD. ASBIS distribuira i proizvode vlastite robne marke Canyon (MP3 svirači, mrežna oprema i ostali prateći uređaji) i Prestigio (LCD monitori, LCD televizori, stolna računala, vanjske jedinice za pohranu podataka, kožni USB diskovi i Flash memorije). Za više informacija, posjetite www.asbis.com

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.