Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - PC EKSPERT portal

Listopad 11, 2011

ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - PC EKSPERT portal

PC EKSPERT portal objavio je članak o ASBIS Showtime konferenciji. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Nekoliko dana nakon naše prve partnerske konferencije ASBIS Showtime održane u Poreču od 5.-7.listopada, ponosno objavljujemo dojmove sudionika. Kakvi su dojmovi, jesmo li ispunili njihova očekivanja te hoće li nam se pridružiti i dogodine pročitajte u daljnjem tekstu.

PC EKSPERT portal objavio je članak o ASBIS Showtime konferenciji. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

"Asbis je prošli tjedan za svoje Hrvatske partnere i novinare organizirao Showtime konferenciju koja se održala u porečkom hotelu Diamond. U dva su dana prisutni mogli saznati novosti u ponudi Microsofta, Intela, Della, Fujitsua, AOC-a, Kingstona, ASUS-a i Asbisovih Canyona i Prestigia. Nakon radnog dijela, drugi se dan oko 150 se sudionika uputilo na Motodrom Poreč gdje su svoju snagu i umijeće demonstrirali vožnjom kartinga i Cross-karta, te u paintballu, streličarstvu, gađanjem iz zračne puške itd.

Službeni je dio konferencije krenuo u srijedu 5.10-og, a nakon pozdravnog govora smo najprije saznali s kakvim prodajnim akcijama kreće Microsoft, te sve o načinima licenciranja njihovog softvera. Predstavnica BSA u Hrvatskoj je nakon toga objasnila zašto je dobro imati licencirani softver, te kakvi su rezultati BSA-ovih istraživanja, te akcija usmjerenih protiv onih koji koriste nelicencirani softver u svojem poslovanju. U zemljama regije (istočna Europa), dobro kotiramo, no na Europskoj razini smo ipak još daleko po pitanju smanjenja korištenja piratiziranog softvera. Nakon BSA izvješća se okupljenima obratio Tomislav Pasanec iz Intelovog ureda, koji je govorio o prednostima Intel proizvoda - procesora, matičnih ploča i SSD-a koji se svi nalaze u Asbisovoj ponudi. Govorio je i o nadolazećim Ultrabookovima, te o Ivy Bridge arhitekturi procesora najavljenoj za 2012. godinu. Nakon Intela, na red je za predstavljanje došao i Dell, kod kojeg su glavna novost Switch prijenosnici s izmjenjivim gornjim stranicama. I dok će u mijenjanju starnica primarno uživati ljepši spol i tinejdžeri, za muški su dio populacije namijenjeni Alienware desktopi i prijenosnici koji su odnedavno dostupni u Asbisu...

Sa strane motosporta tu je bio karting turnir koji je potrajao sve do navečer, kada je u žestokom finalu pobjedio Ivo van Houten predstavnik Canyona iz Nizozemske. Uz to, vozio se i vrlo zabavan Cross-kart na blatnjavoj stazi. Sve u svemu, Asbis je za kraj svojim partnerima i novinarima priuštio odličan Showtime, pod čijim smo se dojmovima u petak vratili u kišni i hladni Zagreb."

Krešimir Matanović, PC EKSPERT portal

Kompletan članak pročitajte na PC EKSPERT stranicama.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.