Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - Racunalo.com

Listopad 11, 2011

ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - Racunalo.com

Portal Racunalo.com objavio je članak o drugom danu ASBIS Showtime konferenciije. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Nekoliko dana nakon naše prve partnerske konferencije ASBIS Showtime održane u Poreču od 5.-7.listopada, ponosno objavljujemo dojmove sudionika. Kakvi su dojmovi, jesmo li ispunili njihova očekivanja te hoće li nam se pridružiti i dogodine pročitajte u daljnjem tekstu:

"Drugi dan Asbisove inspirativne konferencije počeo je žestoko. Već nakon doručka odradili smo nekoliko zanimljivih predavanja u kojima smo saznali hrpu noviteta od nekoliko zanimljivih svjetski poznatih proizvođača. Evo detalja.

Prvo predavanje odradili su predstavnici Asusa koji su nas upoznali sa svojim brojnim novitetima. Poznato je kako Asus zaista ima bogat portfelj proizvoda, tako da smo se upoznali s onim najnovijim i najznačajnijim. A vi ćete ih saznati uskoro kod ovlaštenih distributera.

Nakon Asusa predstavnik Kingstona nam je pojasnio strategiju kompanije za naredno razdoblje. Kingston je vodeća kompanija na području proizvodnje memorijskih "pločica" raznih vrsta, a u vrhu su i proizvodnje Usb flash memorija. I ove ćete nove proizvode vrlo brzo vidjeti u vašem omiljenom dućanu do vas...

Nakon ručka popodne je bilo rezervirano za onaj "kreativni" i "inspirativni dio". Uživali smo u gađanju lukom i strijelom, sumo borbama, off-road utrkama, paintballu, te najatraktivnijim karting utrkama. Autor ovog teksta će se slobodno pohvaliti kako je unatoč 100 i više kila žive vage u konkurenciji od 90-ak vozača zauzeo odlično 8 mjesto u ukupnom poretku. Kolika je žestoka konkurencija bila govori i podatak kako je pobjednik imao gotovo upola kila manje, a neki od vodećih vozača su standardni gosti na karting utrkama. Dali smo sve od sebe i izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatom..."

Božidar Komarić, Racunalo.com

Kompletan članak pročitajte na Racunalo.com portalu.