Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
ASBIS proširuje distribuciju TOSHIBA prijenosnih računala u Istočnu Europu

Svibanj 22, 2007

ASBIS proširuje distribuciju TOSHIBA prijenosnih računala u Istočnu Europu

Tvrtka ASBIS objavila je vijest o proširenju distribucijskog ugovora s tvrtkom Toshiba Europe GmbH oko distribucije prijenosnih računala na Ukrajnu koja je jedan od največih tržišta u Istočnoj Europi.

Limassol (Cipar),22.05.2007 – ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), vodeći distributer računalnih komponenata objavio je vijest o uspiječnom proširenju distribucijskog ugovora s tvrtkom Toshiba Europe GmbH,  Ukraine, one of the largest markets in Eastern Europe.

Proširenje postoječeg ugovora rezultat je postoječe uspiješne suradnje među tvrtkama ASBIS i Toshiba gdje je pokriveno 15 zemalja EMEA regije – Rusija, Kazahstan, Bjelorusija, Češka, Slovačka, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna gora, Bosna & Hercegovina, F.Y.R. Makedonija, Albanija, Libija, Jemen i Irak.

Toshiba Corporation Headquarters“Tijekom prošle godine, Toshiba je primjetila osjetno povečanje za svojim mobilnim proizvodima na tržištu Istočne Europe, tako da smatramo logičnim korakom proširenje našeg prisustva na novim tržištima u regiji,” izjavio je Pieter Ickx, generalni manager za EMEA regiju u Toshibi. “ASBIS je odlično organizirana tvrtka s snažnim prisustvom u regiji te izuzetnom bazom kupaca i jedina je koja Toshibi može pružiti pristup i nove poslovne prilike na ovim brzorastućim tržištima, a Ukrajne je logičan nastavak razvoja u EMEA regiji.”

“Ukrajnu smatramo našim drugim najvažnijim tržištem u CIS zemljama nakon Rusije. Unazad godinu dana , ovo tržište raste brže nego u susjednim zemljama,” izjavio je Igor Snytko, regionalni generalni manager za CIS i Baltik u Toshiba Europe GmbH. “Tako da nam je vrlo važno da tu ostvarimo suradnju s pouzdanim i efikasnim partnerom koji dijeli naš pristup i ciljeve. U prošloj godini uspijeli smo pokrenuti prodaju u ovoj zemlji i nadamo se da će novi ugovor s ozbiljnim distributerom poput ASBIS-a te podružnice ASBIS  Ukrajne pomoći u daljnjem nastojanju Toshibinog pozicioniranja na Ukrajnskom tržištu i pridonjeti boljem ispunjavanju potražnje za vrhunskim prijenosnim računalima koje Toshiba nudi.”  

Toshiba Qosmio NotebookU sklopu ugovora, ASBIS Ukrajna koja posjeduje veliku prisutnost u zemlji, počela je s aktivnom promocijom kompletne Toshibine mobile PC ponude – Satellite, Qosmio, Tecra i Portégé  modela.

Laurent Journoud, : “Proširenje distribucije Toshiba proizvoda u Ukrajnu omogućuje nam jačanje naše ponude u mobilnom segmentu s vodećim proizvođačem prijenosnih računala koji odgovara potražnji koja dolazi od naših partnera. Toshibina ponuda i njihova prodajna strategija je izuzetna. ASBIS namjerava proširiti udio Toshibinih prijenosnih računala na tržištu ivjerujemo da će naša suradnje s Toshibom biti korisna svima - ASBISu, Toshibi te partenrima u Ukrajni ”.

O Toshibi

Toshiba je jedan od vodećih proizvođača prijenosnih računala.  Sa sjedištem u Neussu, Njemačka, Toshiba Europe GmbH je podružnica Toshiba Corporation, osme po veličini tvrtke u proizvodnji računala i elektronike u svijetu. Toshiba Corporation je vodeći proizvođač različitih elektroničkih proizvoda i komponenata visoke tehnologije, naprednih informacijskih, komunikacijskih te energetskih sustava. Integracije u proizvodnji omogućuju joj poziciju inovatora u naprednim tehnologijama, komponentama i proizvodima. Toshiba upošljava više od 172000 ljudi diljem svijeta i ostvarila je više od 52 milijarde dolara USD godišnjeg prihoda (2006).

O Asbisu

ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), specijalizirana je tvrtka u IT distribuciji proizvoda vodećih svjetskih proizvođača među kojima su Intel, AMD, Hitachi, Seagate i Samsung. U to ASBIS ima vlastite brendove proizvoda: Prestigio (LCD monitori i televizori, uređaji za pohranu osobnih podataka) i Canyon (USB potrošačka elektronika i periferni uredjaji). ASBIS putem četiri glavna distribucijska centra opskrbljuje lokalne urede širom brzorastućih tržišta. Centralizirana nabava, online B2B alati, međunarodno iskustvo uprave kombinirano s znanjem i sposobnostima lokalnih timovima, omogućili su ASBISu brzo i efikasno zauzimanje visokog udjela na tržištima EEMEA regije. ASBIS je jedan od vodećih distributera IT komponenti te jedini koji može pružiti potpuno lokalizirane distribucijske usluge u većini zemalja Istočne Europe. Rasprostranjenost i obujam nabave  omogućuje prijenos znatne vrijednosti svojim kupcima uz povećanje njihove konkurentne sposobnost. ASBIS ne nudi niti prodaje robu krajnjim potrošačima, ima preko 700 zaposlenih, više od 16000 kupaca  i godišnji prihod od rekordnih milijardu dolara (2006).

Za dodatne informacije kontaktirjate:

Victor Lukyanov
PR Manager
ASBISc Enterprises Plc
Victor.Lukjanov @ asbis.net

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.