Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama PC CHIPonline

Listopad 17, 2011

ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama PC CHIPonline

PC CHIP portal objavio je članak o ASBIS Showtime konferenciji. Objavljeni članak prenosimo vam u cjelosti:

Nekoliko dana nakon naše prve partnerske konferencije ASBIS Showtime održane u Poreču od 5.-7. listopada, ponosno objavljujemo dojmove sudionika. Kakvi su dojmovi, jesmo li ispunili njihova očekivanja te hoće li nam se pridružiti i dogodine pročitajte u daljnjem tekstu.

PC CHIP portal objavio je članak o ASBIS Showtime konferenciji. Objavljeni članak prenosimo vam u cjelosti:

"Prošli tjedan je u prostoru hotela Valamar Dimant u Poreču održana konferencija Asbis Showtime čiji je organizator bio Asbis, distributer  IT opreme. Konferencija je trajala 3 dana, od 5.-7. listopada, gdje se okupilo oko 150 Asbisovih partnera iz svih segmenata poslovanja,  a glavni cilj je bio predstavljanje novih prozvoda od strane Asbisovih dobavljača.

Prezentacije o svojim novim ponudama održali su Microsoft, Intel i Dell, Asus, Kingston, AOC, Prestigio, Canyon i Fujitsu.

Microsoft je predstavio načine licenciranja njihovog softvera dok su nas predstavnici BSS-a pobliže upoznali s posljedicama korištenja nelicenciranog softvera. Tomislav Pasanec iz Intel-a je predstavio prednosti Intelovih proizvoda; procesora, matičnih ploča i SSD-a koji se naravno nalaze u Asbisovoj ponudi. Dell je zasigurno zaintrigirao ženski dio publike Switch prijenosnicima sa izmjenjivim poklopcima u velikoj paleti i kombinaciji boja. Zatim je uslijedilo predstavljanje ASUS-a kao i njegovih poznatih  proizvoda, matičnih ploča, prijenosnika. Također su naglasili svoju veliku uspješnost u  zadovaljavanju potreba kupaca kao i rješavanja reklamacija u što kraćem vremenu kako bi potrošač i nakon kupnje ostao zadovoljan njihovim proizvodom. Predstavnik Kingstona je istaknuo njihovu vodeću poziciju na tržištu u pojedinim segmentima kao i najavio dolazak USB3.0 Flash drivea na hrvatsko tržište. AOC je predstavio trenutnu i buduću ponudu svojih  monitora. Zanimljiva je bila prošlost odnosno nastajanje danas velikog AOC-a, koji je osnovan u Chicagu 1934. godine, da bi se 1967. godine preselio u Tajvan, dok danas postoji u svojih deset tvornica. Predstavnik nizozemskog ureda Canyona također je predstavio nove prozvode uz naglasak na X-Ray by Hugh Turvey koji uključuje torbe za prijenosnike, slušalice, zvučnike, miševe i naljepnice za prijenosnike. Prestigio je ponudio široku paletu svojih proizvoda, od najpoznatijih GPS uređaja do kućne elektronike, perifernih računalnih komponenti, prijenosnih diskova…Službeno predstavljanje zatvorio je Fujitsu koji ima visoku razinu automatizacije u procesu prozvodnje svojih matičnih ploča, koje se na iznenađenje mnogih  proizvode u Njemačkoj.

Tokom predavanja predstavnici su dijelili nagrade koje su uključivale njihove najnovije prozvode što je sudionike dodatno razveselilo i motiviralo. Proizvodi su bili izloženi i u kongresnoj dvorani, tako da su se potencijalni kupci mogli pobliže upoznati sa predstavljenim prozvodima. Na kraju smo imali priliku upoznati velik dio Asbisovih zaposlenika, iz nabave, prodaje,  marketiga, tako da je većina napokon mogla povezati  glas iz telefonske slušalice sa licem:)

U popodnevnom dijelu drugog dana konferencije, uslijedio je opušteniji zabavniji dio, gdje su sudionici konferencije mogli uživati u vožnji kartinga, paintball turniru, vožnji buggyjima po blatnjavom terenu, streličarstvu, gađanju iz zračne puške, pikadu, a na kraju su najboljima dodijeljene i medalje. Samo da se pohvalimo da je naše ekipa iz PC Chipa, sa većim udjelom žena u ekipi, osvojila odlično 2.mjesto u paintballu:-)

hmm, možda ova slika sa pivama u ruci i nije najprikladnija za službenu objavu, ali to je sa pobjedničkih postelja:)

Asbis je zasigurno uspio u svojoj konferenciji, i u poslovnom i zabavnom dijelu, čiji su sudionici sa sobom ponijeli odlične dojmove.

b.k. PC CHIPonline

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.