Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
ASBIS showtime - foto i video galerija

Listopad 27, 2011

ASBIS showtime - foto i video galerija

Uvijek budno oko kamere bilježilo je sve vaše i naše aktivnosti za vrijeme druženja. Jeste li uhvaćeni na djelu? Provjerite u foto i video galeriji.

Poštovani partneri, sponzori i prijatelji, vjerujemo da ste događanje iskoristili za upoznavanje s ostalim partnerima iz branše s kojima ste razmijenili ideje i dragocjena iskustva te se na licu mjesta uvjerili u mogućnosti nadolazećih tehnologija i načina poslovanja. Nadamo se da ste uživali u 3 dana druženja, dobro se zabavili te da smo opravdali ukazano povjerenje. ASBIS tim obavezuje se činiti upravo to, svaki dan...

Uživajte u sadržaju i još jednom se svima zahvaljujemo na sudjelovanju, bilo nam je zadovoljstvo!