Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - BUGonline

Listopad 11, 2011

ASBIS Showtime - što drugi kažu o nama - BUGonline

BUG portal objavio je članak o ASBIS Showtime konferenciji. Objavljeni članak prenosimo vam u cjelosti:

Nekoliko dana nakon naše prve partnerske konferencije ASBIS Showtime održane u Poreču od 5.-7. listopada, ponosno objavljujemo dojmove sudionika. Kakvi su dojmovi, jesmo li ispunili njihova očekivanja te hoće li nam se pridružiti i dogodine pročitajte u daljnjem tekstu.

"Asbis, jedan od najvećih domaćih distributera informatičke opreme, u Poreču je organizirao trodnevnu konferenciju pod imenom Asbis Showtime. Na ovom poslovnom okupljanju koje je započelo 5. listopada u hoteku Valamar Diamant  sudjelovalo je oko  150 Asbisovih partnera, principala, predstavnika medija i samih Asbisovaca. Svrha konferencije bila je dvojaka - educiranje prodajnih partnera o trenutnim akcijama i paletama proizvoda dobavljača.

Na prvom danu konferencije pozornicu i prezentacijsko platno okupirali su glavni sponzori  – Microsoft, Intel i Dell. Premda je jedan od glavnih sponzora konferencije bio i McAfee, predstavnici ove tvrtke odlučili su ostati u sjeni. Drugog dana konferencije s prezentiranjem su nastavile tvrtke Asus, Kingston, AOC, Prestigio, Canyon i Fujitsu. Na ovim izlaganjima između ostalog su predstavljeni i novi modeli proizvoda koji su nedavno stigli ili tek trebaju stići na domaće tržište kao što su primjerice Asusov Eee Pad Slider, tablet s kliznom tipkovnicom, AOC-ov 3D monitor koji funkcionira uz pomoć pasivnih naočala, Dellovi prijenosnici s izmjenjivim poklopcima te Alienwareova stolna računala namijenjena najvišem tržišnom segmentu.

Nakon službenog dijela konferencije organizirane su team building aktivnosti – paintball turnir i carting kup. Sudionici konferencije također su mogli isprobati vožnju buggyjima po blatnjavom terenu, gađanje iz zračne puške opremljene teleskopskim nišanom i streličarstvo. Bilo da je riječ o poslovnom ili zabavnom aspektu, teško je reći da je itko iz Poreča otišao nezadovoljan,  tako da se trud Asbisovog tima bez sumnje isplatio."

Denis Arunović, BUGonline