Srpanj 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada prije, s novim Ryzen ™ 3000XT ...
Lipanj 29, 2020
U lipnju 2020., Intel je lansirao “Lakefield” Intel Core procesesore s Intel ...
Lipanj 12, 2020
Start with Dell - pridružite se Dell Technologies partnerskom programu i ...
Lipanj 04, 2020
Dell Go Bigger Latitude & Displays promotivno razdoblje traje od 1. lipnja do ...
Lipanj 03, 2020
Bang & Olufsen upravo je povisio standard luksuza kućnog TV-a ili bolje rečeno ...
Lipanj 01, 2020
Tvrtka Bang & Olufsen predstavila je drugu generaciju nagrađivanog luksuznog ...
Svibanj 29, 2020
Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. ...
Svibanj 26, 2020
G915 TKL kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnologijama i naprednim ...
Svibanj 26, 2020
HPC sustavi su prvi višesmjerni GPU-ovi koji objedinjuju trening, ...
ASBIS VAD - Distribucija s Dodanom Vrijednošću

Ožujak 01, 2017

ASBIS VAD

ASBIS VAD - Distribucija s Dodanom Vrijednošću

Pored već poznatog portfelja i načina poslovanja s kojim ste upoznati, ASBIS ulaže znatne napore u proširenje svoje ponude! Ne toliko u smislu dodatnih proizvoda i marki, već rješenja sa naglaskom na zaokruženu priču Distribucije sa Dodanom Vrijednošću (VAD - Value Add Distribution).

Poštovani partneri,

VAD je prvenstveno poslovni model osmišljen da kroz ciljanu podršku (tehničku, marketinšku, financijsku, logističku, edukacijsku, servisnu) pruži i omogući konkurentsku prednost svojim partnerima, a koja u konačnici ima cilj osigurati optimalnu ponudu za krajnjeg korisnika koju mu vi, kao naš partner možete ponuditi.

Želimo vam skrenuti pozornost i upoznati vas s valom koji dolazi iz ASBIS-a, a koji je usmjeren ne samo na pojedine dijelove za korisnikove potrebe, već na osnovno pitanje - kako detektirati što korisnik u stvari treba?

Naše partnere podržavamo u neograničavanju na ono što korisnik traži, te im nudimo mogućnost ponude i isporuke onoga što je korisniku potrebno za osiguranje kontinuiteta poslovanja.

Tako ćete u suradnji s ASBIS VAD timom, ponuditi rješenje koje će za korisnika i za vas biti optimalno, a bit će temeljeno na najnaprednijim rješenjima i proizvodima.

Naravno, kako bismo zajednički napredovali, potrebno je puno edukacije, naše zajedničke suradnje, interakcije, vaših povratnih informacija, a ASBIS će i u budućnosti, a u suradnji sa vrhunskim stručnjacima naših principala organizirati i pozivati vas na treninge, certifikacijske radionice, webinare i osiguravati demo opremu. Budite spremni!

A do tada Vam predstavljamo presjek iz naše ponude rješenja koje možete pogledati na ovom linku!

Za sve vaše upite, kontaktirajte nas na vad@asbis.hr

Vaš ASBIS Team